Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Jaf online de un milion de euro, din conturile românilor, prin fraudă în numele Transgaz. Patru bărbaţi au fost prinşi în flagrant de poliţişti

Jaf online de un milion de euro, din conturile românilor, prin fraudă în numele Transgaz. Patru bărbaţi au fost prinşi în flagrant de poliţişti

Metoda înșelăciunilor prin investiții online în Transgaz face multe victime, iar infractorii se îmbogățesc rapid. Avertismentul poliţiştilor.

de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Apr 2024   •   19:50

Patru bărbați au fost săltați de polițiști ilfoveni după ce au reușit să păcălească un tânăr că va câștiga într-un timp scurt sume fabuloase de bani dacă va investi într-o platformă online.

După ce l-au determinat să-și instaleze pe telefon anumite aplicații, infractorii au preluat controlul device-ului și a contului bancar.

Cei patru au fost prinși în flagrant de anchetatori în timp ce luau de la victimă 180.000 euro pentru alte investiții în aur. În total, în urma perchezițiilor, polițiștii au găsit asupra bărbaților peste jumătate de milion de euro, proveniți, cel mai probabil, de la alte victime care au crezut că investesc în Transgaz.

Oamenii legii avertizează și recomandă să nu vă instalați aplicații neautorizate și neverificate pe telefon și să vă documentați direct de la sursă atunci când primiți o ofertă pentru anumite investiții.

În general, câștigurile rapide și facile de sume mari de bani sunt real realitate. Fraude care vă vor lăsa cu conturi-le goale și, cel mai important, nu ați câștigat nimic dacă nu ați participat la vreun concurs.

×
Parteneri
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!
x close