Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Litoral 2022. România pleacă în vacanţă. Sunt cozi uriaşe între staţiuni, iar poliţia a anunţat deja măsuri speciale

Litoral 2022. România pleacă în vacanţă. Sunt cozi uriaşe între staţiuni, iar poliţia a anunţat deja măsuri speciale

Este cel mai aglomerat weekend din an la mare. Peste 200.000 de oameni sunt așteptați în stațiunile de pe litoral. Sunt zone în care nu ai loc să arunci un ac. Om lângă om, cearșaf lângă cearșaf. Şi, pe șosele, maşină lângă maşină, bară la bară, pe kilometri întregi. 

Litoral 2022. România pleacă în vacanţă. Sunt cozi uriaşe între staţiuni, iar poliţia a anunţat deja măsuri speciale
Sursa foto: Facebook
de Cristi Popovici    |    12 Aug 2022   •   18:50

Weekendul prelungit de Sfânta Maria abia începe şi traficul s-a aglomerat deja pe drumurile naţionale înspre şi dinspre sudul litoralului.

Cele mai mari ambuteiaje sunt în Eforie Nord și în intersecția Agigea-Techirghiol. Poliţia a anunţat deja măsuri speciale pentru acest weekend

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

DN 39, Șoseaua dintre Constanța şi Vama Veche a fost astăzi cea mai aglomerată din România, depășind chiar si celebrul DN 1 care aleagă Bucureștiul de munte.

Între 150 mii şi 200 de mii de turiști vor fi la mare în aceste 3 zile de minivacanţa de Sf. Maria. Iar cei mai mulți au ales ca stațiuni de petrecere a timpului liber Costinești, Eforie, Neptun - Olimp.

Şi Mamaia a recuperat la capitolul locuri ocupate în hoteluri, după un început de sezon slab.

Turiștii au taxat stațiunea pentru preţurile aberante la parcare, mâncare și cazare, însă s-au mai rezolvat din aceste probleme, iar litoralul este plin acum.

În aceste zile, vor fi foarte mulți polițiști şi jandarmi la datorie.

Peste 25.000 în fiecare zi, foarte mulți pe șosele cu radare, aparate de măsurare a alcoolemiei şi teste anti drog de care șoferii opriți nu au cum să scape. 

Anul trecut, în aceeași perioadă au fost mii de șoferi care au rămas fără permis pentru că au fost prinși circulând cu viteza şi alte sute s-au ales cu dosare penale pentru conducere sub influenţa alcoolului sau a drogurilor.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close