Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Mărturiile românilor reveniți în țară cu ultimul avion din Israel: ”Viitorul meu acolo nu e sigur. Trăiesc în teroare!”

Mărturiile românilor reveniți în țară cu ultimul avion din Israel: ”Viitorul meu acolo nu e sigur. Trăiesc în teroare!”

Speriați și terorizați de teama că în fiecare clipă ar putea să-și piardă familiile și prietenii. Acestea sunt declarațiile românilor care s-au întors din Israel cu ultima cursă înainte de închiderea spațiului aerian.

de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Apr 2024   •   20:15

Avem mărturiile românilor care s-au întors din Israel cu ultima cursă înainte de închiderea spațiului aerian. Unii dintre ei au spus că au trăit în teroare și că nu au putut să își revină decât atunci când au ajuns pe pământ românesc.

”Am văzut rachetele pe cer, în oraș, a fost o noapte înspăimântătoare”, spune unul dintre cei veniți în România, student la Medicină.

”Nu s-a auzit nimic în zona în care locuiesc. Teama e foarte mare. Am fost foarte îngrijorată”, mărturisește o altă româncă.

”Era în jur de 01:00 dimineața, se auzeau sirene, focuri de armă, drone. Un atac foarte mare. Zborul meu a fost anulat, familia mea este, de asemenea, foarte speriată”, povestește un tănâr ajuns în România cu ultima cursă înainte de închiderea spațiului aerian.

”Viitorul meu în Israel nu e sigur. Spre exemplu, aș putea să-mi pierd oricând un membru al familiei. E mereu înfricoșător, trăiesc în teroare”, spune un alt tânăr ajuns la București.

×
Subiecte în articol: atac iran Război în Israel romani avion
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close