Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Pod din regiunea Harkov, distrus de ucraineni când un convoi rusesc îl traversa. Oficialii se așteaptă la un atac puternic în regiune | Transmisiune specială CNN

Pod din regiunea Harkov, distrus de ucraineni când un convoi rusesc îl traversa. Oficialii se așteaptă la un atac puternic în regiune | Transmisiune specială CNN

O unitate specială din Ucraina a distrus un pod din regiunea Harkov, chiar în momentul în care un convoi rusesc îl traversa. Între timp, continuă luptele intense în Harkov, oraş aflat în prima linie a confruntării cu ruşii.

Pod din regiunea Harkov, distrus de ucraineni când un convoi rusesc îl traversa. Oficialii se așteaptă la un atac puternic în regiune | Transmisiune specială CNN
Sursa foto: CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Apr 2022   •   19:50

Oficialii spun că se aşteaptă la un atac puternic în regiune, în condiţiile în care estul Ucrainei este acum ţinta ruşilor.

Saltivka, cel mai dens populat district din Harkov, este bombardat zi și noapte. Foarte puţini oameni au mai rămas, majoritatea bătrâni.

Igor, un localnic, spune că locuieşte la etajul al-16-lea al uneia dintre aceste clădiri, împreună cu mama lui, care este foarte hotărâtă să rămână aici chiar dacă sunt aproape în totalitate înconjuraţi.

Dar aceasta este o linie a frontului aflată sub continuă presiune. Ruşii o forţează puternic, încearcă să o împingă în interiorul ţării.

Luptele s-au intensificat în ultimele zile. Autorităţile regionale au declarat pentru CNN că aceasta este dovada faptului că ruşii continuă să forţeze.

 

 

×
Subiecte în articol: Harkov Ucraina bombardat atac
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close