Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Românii își iau adio de la Benone Sinulescu. Primele imagini de la funeraliile artistului

Românii își iau adio de la Benone Sinulescu. Primele imagini de la funeraliile artistului

Vestea morţii lui Nea Beni, aşa cum era alintat de prieteni, i-a şocat pe toţi cei care l-au cunoscut. Mai ales că toţi artiştii îl aştepau pe scenă, ştiindu-l un munte de energie.

Românii își iau adio de la Benone Sinulescu. Primele imagini de la funeraliile artistului
Sursa foto: YouTube/Benone Sinulescu
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Noi 2021   •   18:52

Trupul neînsuflețit al artistului Benone Sinulescu a fost depus la foaierul Teatrului "Ioan Slavici" din Arad. Cei care l-au îndrăgit și doresc să vină la capelă trebuie să știe că accesul se face doar prin prezentarea certificatului verde.

Trupul neînsuflețit al lui Benone Sinulescu va rămâne la teatru până duminică dimineață.

Teatrul "Ioan Slavici" va fi deschis astăzi până la ora 20, iar admiratorii pot veni și mâine să-și ia rămas bun de la Benone Sinulescu.

O viaţă de poveste care s-a încheiat după o lungă suferinţă. Benone Sinulescu avea mai multe afecţiuni, în ultima perioadă fiind îngrijit acasă.

Tratamentul părea că dădea rezultate, aşa că familia artistului era optimistă. Ba chiar interpretul şi soţia sa îşi făcea planuri de călătorie.

Povestea artistului Benone Sinulescu incepe chiar la Siriu, judeţul Buzău. Din comuna natală, interpretul a molipsit iubitorii de folclor cu felul său unic de a face spectacol. De acolo, a mai fost un pas până la concerte şi programe tv rămase memorabile pentru că aduceau culoare într-un alb-negru comunist.

Nu puţini sunt anii în care Benone Sinulescu şi Irina Loghin strângeau mii de spectatori pe stadioane care se bucurau de interacţiunea unică pe scenă a celor doi mari interpreţi.

Benone Sinulescu a colaborat şi cu alte mari nume ale scenei muzicale româneşti, precum: Ion Lucian, Maria Lătăreţu. Gheorghe Zamfir şi mulţii alţii. Cel mai mare succes l-a avut la Ansamblul Ciocârlia. În această formulă, artistul a colindat lumea în lung şi-n lat, ajungând și pe scena teatrului "Balșoi" din Moscova dar și la Kiev.
 

×
Subiecte în articol: Benone Sinulescu
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close