Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Cursă nebună pe A2. Șoferi teribiliști au blocat autostrada și au organizat o întrecere

Cursă nebună pe A2. Șoferi teribiliști au blocat autostrada și au organizat o întrecere

Mai mulţi şoferi teribilişti au blocat ieri noapte, 19 ianuarie, Autostrada București-Constanța pentru a participa la o întrecere neautorizată.

Cursă nebună pe A2. Șoferi teribiliști au blocat autostrada și au organizat o întrecere
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Ian 2022   •   20:43

Imaginile cu raliul de pe şoseaua de mare viteză au fost postate pe reţelele sociale. Acolo au fost văzute şi de poliţişti, care s-au autosesizat. Între timp, filmarea a fost ștearsă.

Șoferii teribiliști au fost identificați de poliție. Un bărbat de 27 de ani și unul 40 de ani, din județul Constanța. Polițiștii din Constanța au deschis în acest caz un dosar penal.

„Referitor la cursa neautorizată desfășurată pe Autostrada A2, în seara de 19 ianuarie, vă comunicăm faptul că, în urma cercetărilor efectuate de polițiști din cadrul Biroului de Poliție A2, persoanele care au participat la eveniment au fost identificate”, a anunțat joi seara IPJ Constanța.

Polițiștii anunță că au identificat și organizatorul evenimentului, dar și pe bărbatul care a transmis live imaginile pe o rețea de socializare.

În cauză a fost întocmit un dosar penal. Polițiștii au precizat că pentru toate persoanele implicate au fost reținute, în vederea anulării, permisele de conducere. Cercetările în acest caz continuă.

×
Subiecte în articol: şoferi blocat
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close