Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Thalia a făcut furori pe covorul roşu într-o rochie creată de un designer român

Thalia a făcut furori pe covorul roşu într-o rochie creată de un designer român

Celebra Thalia a făcut furori la premiile Grammy latino într-o rochie creată de un designer român. Andra Țurcanu a lucrat îndeaproape cu vedeta în acest eveniment, iar ținuta a fost una extraordinar de spectaculoasă, poziționând România pe harta modei internaționale.

Thalia a făcut furori pe covorul roşu într-o rochie creată de un designer român
de Claudia Popovici    |    11 Mai 2021   •   19:16

Talia este una dintre cele mai cunoscute actrițe și cântărețe din America Latină pe care românii, cu siguranță, o cunosc din telenovele. Aceasta a prezentat premiile Grammy Latino alături de celebrul cântăreț Luis Fonsi. Thalia a purtat o ținută roșie absolut spectaculoasă creată de designerul român Andra Țurcanu.

„În general, în momentul în care lucrez cu stiliști ai vedetelor internaționale își doresc produse realizate special pentru anumite evenimente, dar Thaliei i-a plăcut atât de mult această rochie încât a optat să aleagă o rochie chiar din colecțiile actuale ale brandului nostru", a spus Andra Țurcanu.

Thalia a descoperit ținutele româncei pe internet

Andra Țurcanu a fost contactată de stilistul vedetei şi astfel a început colaborarea.

„Suntem foarte fericiți pentru că în momentul în care rochia ajuns în America i-a venit perfect. Începem să poziționăm România pe harta  modei internaționale prin ceea ce facem noi", a mai spus designerul român.

Andra Țurcanu a îmbrăcat și alte vedete celebre de peste ocean

„Pot spune că am lucrat de la Gwen Stefani, Paris Hilton, la Rita Ora, aproape toate vedetele de la Victoria's Secret, Heidi Klum și lista continuă" a mai spus Andra Țurcanu.

O rochie asemănătoare cu cea purtată de Thalia costă aproximativ 1.500 de euro.

×
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close