Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Experiment Antena 3 CNN: La pas cu USR prin Sectorul 1 din Bucureşti | Nota pentru mandatul lui Clotilde Armand

Experiment Antena 3 CNN: La pas cu USR prin Sectorul 1 din Bucureşti | Nota pentru mandatul lui Clotilde Armand

USR îşi susţine până în pânzele albe primarul de la Sectorul 1. Un parlamentar al partidului a acceptat un experiment Antena 3 CNN şi a mers să vadă pe teren efectele administraţiei Clotilde Armand.

de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Apr 2024   •   19:50

Deputatul USR Cristian Seidler a fost surprins să vadă că nu este totul aşa cum ştia de la primar.

În ultimii trei ani şi jumătate, Sectorul 1 s-a transformat dintr-o perlă a Capitalei într-o sursă inepuizabilă de scandaluri politice. De la luptele cu mafia gunoaielor, până la prezenţa şobolanilor la fiecare colţ de stradă sau acuzaţiile de blocaj din consiliul local aruncate de o parte şi de alta, primarul Clotilde Armand a fost în atenţia presei şi a cetăţenilor mai mult decât orice alt primar din Bucureşti.

Cu doar câteva luni înainte de alegeri, reporterii Antena 3 CNN au luat la pas sectorul alături de deputatul USR Cristian Seidler pentru a verifica cum arată cel mai bogat sector al Capitalei după trei ani şi jumătate.

Investiţiile din ultimii ani şi modul în care au fost cheltuiţi banii publici în acest sector au fost puse, de multe ori, sub semnul întrebării.

La finalul zilei, Cristian Seidler a dat o notă de 8,5 pentru mandatul lui Clotilde Armand.

Deputatul USR are şi o dorinţă la adresa primarului: un plan multianual de investiţii pentru a şti la ce să se aştepte locuitorii din Sectorul 1 al Bucureştiului.

×
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close