Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN România Inteligentă Conferinţa naţională România Inteligentă: Independenţă sau interconectivitate? Drumul gazelor - de la sursă, la resursă

Conferinţa naţională România Inteligentă: Independenţă sau interconectivitate? Drumul gazelor - de la sursă, la resursă

Antena 3, singurul canal de știri din România partener al CNN International, alături de cotidianul național Jurnalul, organizează conferință națională "Independență sau interconectivitate? Drumul gazelor - de la sursă, la resursă".

Conferinţa naţională România Inteligentă:  Independenţă sau interconectivitate? Drumul gazelor - de la sursă, la resursă
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Dec 2021   •   11:27

Prima conferinţă naţională marca "România Inteligentă", ce poartă numele "Independenţă sau interconectivitate? Drumul gazelor - de la sursă, la resursă", se desfăşoară astăzi, 16 decembrie 2021, între orele 09.00 - 16.00, la Hotel Radisson Blu din Bucureşti.

Conferinţa, moderată de Adrian Ursu şi Radu Tudor, a fost organizată în regim hibrid, astfel încât există posibilitatea participării online.

Printre invitaţii care vor vorbi despre tema conferinţei se numără ministrul Energiei, Virgil Popescu, şi directorul general Transgaz, Ion Sterian.

Conferinţa "România Inteligentă" a fost transmisă LIVE pe pagina de Facebook Antena 3, dar şi pe site-ul antena3.ro, începând cu ora 09.00.

Prezentările, dezbaterile și schimbul de informații vor oferi o perspectivă clară și completă asupra unui domeniu care trebuie înțeles, dincolo de momentele de criză, în dinamică și dezvoltarea sa permamenta și, mai ales, prin prisma beneficiilor majore pentru consumatori.

Conferinţa naţională "România Inteligentă" | Lista invitaţilor

Pe lângă ministrul Energiei, Virgil Popescu, şi şeful Transgaz, Ion Sterian, la conferinţa "România Inteligentă" participă şi următorii invitaţi:

- Cătălin Niţă, director executiv al Federaţiei Patronale Petrol şi Gaze - FPPG;

- Răzvan Popescu, CFO Romgaz;

- Mihai Leontin Leahu, director general adjunct al Transgaz;

- Silvia Dinică - preşedintele Comisiei Economice, de Industrii şi Servicii din Senatul României;

- Andreea Negru - Purtător de cuvânt Romgaz;

- Alin Popescu - Senior Public Affairs Specialist la Federația Patronală Petrol și Gaze – FPPG;

- Răzvan Nicolescu - CEO Clean Path Initiative;

- Tanczos Barna - ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor;

- Zoltan Nagy-Bege - vicepreşedinte la Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE).

Prima conferinţă naţională "România Inteligentă", pe 16 decembrie 2021

Autoritățile publice din ministere și agențiile direct responsabile, reprezentanți ai Legislativului, reglementatori ai pieței, precum și din companii naționale, operatori privați, mediu patronal și asociativ vor avea ocazia să interacționeze în mod direct în plenul conferinței și în cele două secțiuni ale acesteia.

Vă propunem să luați parte la această dezbatere în calitate de important jucător pe această piață concurențială și tot mai des supusă unor provocări. 

Companiile vor avea posibilitatea de a fi reprezentate în conferință atât prin speakeri în cadrul sesiunii plenare, precum și în interiorul celor două secțiuni.

De asemenea, aveți posibilitatea de a participa și cu reprezentanți care vor putea acumula informații oferite de ceilalți stakeholders.

Prima conferinţă "România Inteligentă" se desfăşoară în condiţii optime, având în vedere noile restricţii COVID intrate în vigoare pe 9 decembrie 2021.

Astfel, organizarea evenimentului se va face cu participarea persoanelor până la 50% din capacitatea maximă a spaţiului în interior, cu asigurarea unei suprafeţe de minimum doi metri pătraţi pentru fiecare persoană, cu purtarea măştii de protecţie şi cu respectarea normelor de sănătate publică.

Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate complet, persoanele trecute prin boală, cele cu test negativ PCR (în ultimele 72 de ore) sau test rapid (în ultimele 48 de ore).

×
Subiecte în articol: România Inteligentă
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close