Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN România Inteligentă Elevii Colegiului Naţional "Ion Luca Caragiale" din Ploieşti au lansat o carte de dezvoltare personală

Elevii Colegiului Naţional "Ion Luca Caragiale" din Ploieşti au lansat o carte de dezvoltare personală

Mai mulți elevi din Ploiești au reușit să devină autori încă din liceu. Tinerii au lansat o carte de dezvoltare personală dedicată celor de vârsta lor, și nu numai. Elevii au lăsat la o parte inhibițiile și tabuurile și au transmis un mesaj clar.

Elevii Colegiului Naţional "Ion Luca Caragiale" din Ploieşti au lansat o carte de dezvoltare personală
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Aug 2022   •   10:10

Orice persoană are nevoie să se exprime, fără teama că va fi judecată. Lansarea cărții a strâns într-o librărie zeci de tineri și adulți, dornici să afle despre volumul elevilor.

27 de tineri de la Colegiul Naţional "Ion Luca Caragiale" din Ploieşti, care fac parte dintr-un club de limba engleză, pasionați de scris, au creat o carte de dezvoltare personală.

Cartea numită "Where Wildflowers Grow" conține diferite texte literare precum poezii, pagini de jurnal și poveşti. Mai exact, este o fereastră în lumea interioară a tânărului contemporan și o dezvăluire a imaginației, a creativității și a originalității fiecăruia dintre autori.

Lansarea a stârnit atât interesul tinerilor care doreau să vadă ce mesaje transmit autorii din generația lor, dar și părinților care voiau să afle mai multe despre adolescenții din ziua de azi.

Tinerii autori își doresc acum ca opera lor să ajungă la cât mai mulți adolescenți și să îi motiveze pe aceștia să se descopere și își dezvolte propriile talente.

×
Subiecte în articol: Ploiești România Inteligentă
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close