Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN România Inteligentă Şcoala alternativă organizată de Antena 3 CNN, în Buzău. Spațiul cosmic, prezentat de astronomul Adrian Șonka, de la Observatorul Astronomic

Şcoala alternativă organizată de Antena 3 CNN, în Buzău. Spațiul cosmic, prezentat de astronomul Adrian Șonka, de la Observatorul Astronomic

În plină grevă a profesorilor, Antena 3 CNN face școala alternativă în Buzău. 

Şcoala alternativă organizată de Antena 3 CNN, în Buzău. Spațiul cosmic, prezentat de astronomul Adrian Șonka, de la Observatorul Astronomic
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    31 Mai 2023   •   11:05

Elevii au luat parte la cursuri interactive și au învățat să lupte cu poluarea, dar și să economisească energia electrică. 

Proiectul, derulat în parteneriat cu Primaria Municipiului Buzău, le-a dat ocazia copiilor să participe la experimente inedite și să afle lucruri interesante despre planeta noastră.

Centrul expozițional Iazul Morilor din municipiul Buzău s-a transformat, pentru o zi, într-o adevărată școală. Acolo au fost organizate cursuri de astronomie, lecții interactive de fizică și ecologie, dar și ateliere de joacă.

Spațiul cosmic a fost prezentat într-un fel aparte de către astronomul Adrian Șonka, de la Observatorul Astronomic București.

Echipa Profesorilor trăzniți a oferit un spectacol inedit pentru copii. Micuții au putut lua parte la mai multe experimente interactive, în care au fost învățați despre protejarea mediului înconjurător, dar și despre felul în care se produce și se economisește curentul electric. 

Într-un alt spațiu al centrului au fost organizate mai multe zone de joacă, unde fiecare copil și-a putut pune imaginația la lucru. 

Cei mici au construit tot ceea ce și-au dorit, de la mașinuțe mai simple până la navete spațiale.

Evenimentul organizat în Buzău face parte din programul Viitorul Verde – România Inteligentă și este dedicat tuturor elevilor, de la grădiniță și până la liceu.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close