Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN România Inteligentă Studiu: 7 din 10 români își irosesc o zi de concediu la ghișeele statului

Studiu: 7 din 10 români își irosesc o zi de concediu la ghișeele statului

Un studiu al Asociației Române pentru Smart City arată că doar 2 români din 10 români reușesc să-și rezolve de la prima vizită problemele la ghiseu.

Studiu: 7 din 10 români își irosesc o zi de concediu la ghișeele statului
Sursa foto: Antena 3
de Gabriel Dano    |    21 Ian 2022   •   17:40

7 din 10 români își consumă o zi din concediu pentru a interacționa cu un stat rămas captiv în epoca dosarului cu șină. Sunt rezultatele unui studiu desfășurat de Asociaţia Română pentru Smart City care vine și cu alte vești proaste.

Doar 2 români din 10 au norocul să rezolve din prima problema care i-a adus în fața ghișeului. Iar asta pentru că mulți se împotmolesc în birocrație sau în erori de natură tehnică, respectiv umană. Chiar și așa, nu puțini sunt cei care rămân de modă veche. Anul trecut, doar 3 din 10 români au apelat la platforme digitale pentru a lua legătura cu instituțiile statului.

Mai mult, conform aceluiași studiu, 2 din 10 români sunt de părere că digitalizarea completă a acestor instituții nu va avea loc niciodată.

Pe larg, în materialul următor:

×
Subiecte în articol: România Inteligentă
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close