Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN România Inteligentă Terenuri de sport gratuite, amenajate în sectorul 3 al Capitalei. Robert Negoiţă: "Ne gândim la un sistem informatic pentru programare"

Terenuri de sport gratuite, amenajate în sectorul 3 al Capitalei. Robert Negoiţă: "Ne gândim la un sistem informatic pentru programare"

Primăria Sectorului 3 din Capitală a demarat un amplu program de amenajare de baze sportive. Și, cel mai important, accesul este general și gratuit.

Terenuri de sport gratuite, amenajate în sectorul 3 al Capitalei. Robert Negoiţă: "Ne gândim la un sistem informatic pentru programare"
Sursa foto: Pixabay.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Iul 2022   •   18:12

Cetățenii au posibilitatea să practice diferite sporturi, precum fotbal, baschet sau tenis și au la dispoziție și mese de ping pong. Autoritățile locale vor să încurajeze astfel mișcarea și să prevină problemele grave de sănătate care apar în urma sedentarismului.

Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3, a vorbit la emisiunea "România inteligentă" despre amplul program de amenajare de baze sportive. "Profit de ocazie pentru a promova bazele sportive din Sectorul 3 și sportul în general, mai ales că în perioada următoare noi o să organizăm și competiții în aceste baze sportive și este bine să știm cu toții că mișcarea este recomandată, chiar obligatorie. 

Și în Sectorul 3 avem multe baze sportive și o să mai edificăm în continuare, mai construim baze sportive astfel încât să avem unde să mergem să facem sport", a spus Negoiţă la Antena 3. 

"Ne gândim la un sistem informatic pentru programare pentru că ne dorim să fim cât mai bine organizați. Adică eu dacă vreau să mă duc să fac un tenis sau un fotbal, sau un ping-pong sau tenis de picior să știu că terenul este liber și rezervat pentru mine. Nu este atât de simplu, sunt provocări, pentru că trebuie să identificăm persoana, altfel poate cineva, o singură persoană, să blocheze, să rezerve tot și nu ne ajută, dimpotrivă, ne încurcă.

Deci va fi un sistem nu ușor de făcut, care va necesita identificarea persoanei care face rezervare, astfel încât să putem să avem totuși control. Repet, lucrăm la acest aspect, la acest program, dar toate au la bază fix ideea de a face sport și ideea de a avea unde să facem sport și conștientizare a faptului că sportul înseamnă sănătate", a mai spus Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.


 

 

×
Subiecte în articol: terenuri sport Robert Negoita
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close