Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN România Inteligentă Tulcea capătă o nouă înfăţişare. Marea inaugurare a portului și a falezei "Ivan Patzaichin", după finalizarea lucrărilor de modernizare

Tulcea capătă o nouă înfăţişare. Marea inaugurare a portului și a falezei "Ivan Patzaichin", după finalizarea lucrărilor de modernizare

Astăzi, la Tulcea, are loc inaugurarea portului și a falezei "Ivan Patzaichin", un proiect ambițios, care le oferă tulcenilor o infrastructură portuară nouă și o zonă de promenadă modernă.

Tulcea capătă o nouă înfăţişare. Marea inaugurare a portului și a falezei "Ivan Patzaichin", după finalizarea lucrărilor de modernizare
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Iul 2023   •   18:40

Astăzi sunt inaugurate, la Tulcea, portul și faleza "Ivan Patzaichin", fiind vorba despre un proiect ambițios, care redă tulcenilor o infrastructură portuară nouă, cu o suprafață de peste 36.000 de metri pătrați și o zonă de promenadă modernă.

Horia Teodorescu, președintele Consiliului Județean Tulcea, afirmă că portul reprezintă un punct major de atracție pentru turiști, dar și o zonă de promenadă pentru tulceni.

"Odată cu reabilitarea portului s-a creat și o nouă faleză, un punct de atracție pentru turiști și pentru tulceni, o zonă de promenadă care ne lipsea.

 Această faleză, prin hotărâre de Consiliu, a căpătat numele de Ivan Patzaichin, numele marelui nostru sportiv tulcean", a spus Horia Teodorescu, președintele Consiliului Județean Tulcea.

Citește și: Ceasul Bun, aplicaţia prin care persoanele din azile pot semnala abuzurile

Pe lângă portul și faleza "Ivan Patzaichin", un alt proiect ambițios urmează să fie inaugurat, anume Aeroportul Tulcea.

"Aeroportul Tulcea va fi gata la finalul lunii decembrie. Sperăm ca la începutul anului viitor, în lunile aprilie-mai, să avem primele curse pe acest aeroport", a mai adăugat președintele Consiliului Județean Tulcea.

În plus, au fost demarate și lucrări de modernizare a Spitalului Județean din Tulcea, bani investiți din fonduri europene.

×
Subiecte în articol: Tulcea
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close