Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Cristina Şişcanu, îngrijorată pentru familia sa din Ucraina: "Ştiau că Putin va ataca, dar nu chiar în halul în care s-a întâmplat/ Sunt foarte marcată"

Cristina Şişcanu, îngrijorată pentru familia sa din Ucraina: "Ştiau că Putin va ataca, dar nu chiar în halul în care s-a întâmplat/ Sunt foarte marcată"

Cristina Şişcanu este foarte îngrijorată pentru familia sa din Ucraina. "Nu s-au aşteptat la un atac din trei părţi, nu s-au aşteptat la o aşa amploare a situaţiei. În sinea lor ştiau că Putin va ataca, dar nu chiar în halul în care s-a întâmplat şi le este frică de ceea ce urmează", a spus ea, joi seară, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Cristina Şişcanu, îngrijorată pentru familia sa din Ucraina: "Ştiau că Putin va ataca, dar nu chiar în halul în care s-a întâmplat/ Sunt foarte marcată"
Sursa foto: instagram.com/iamcristinasiscanu
de Silvia Preda    |    24 Feb 2022   •   23:15

"Am o parte din familia extinsă să zic aşa în mai multe localităţi din Ucraina, inclusiv în Kiev. Este verişoara mea care acum este în drum spre localitatea în care stau părinţii ei. A plecat din Kiev după-amiază şi încă nu a ajuns, deşi trebuia să parcurgă 200 de kilometri. Nici acum nu a ajuns. Sunt foarte îngrijorată pentru ea, pentru soţul ei, pentru copil. Ea este însărcinată în şapte luni şi este infectată cu COVID. Şi a trebuit să plece aşa, că erau în izolare. 

Trebuie să meargă la părinţi, să stea împreună cu riscul de a-i infecta şi pe părinţi. I-am sunat, le-am spus că vreau să îi iau aici pe toţi. Este complicat, pentru că unchiul meu mi-a spus că nu mai poate să plece pentru că s-a raţionalizat benzina. A stat 3 ore la coadă la benzinărie ca să îşi pună 20 de litri de benzină. Cu 20 de litri nu are cum să ajungă", a relatat Cristina Şişcanu la "Sinteza Zilei".

Război în Ucraina. Cristina Şişcanu, îngrijorată pentru familia sa 

"Nu s-au aşteptat la un atac din trei părţi, nu s-au aşteptat la o aşa amploare a situaţiei. În sinea lor ştiau că Putin va ataca, dar nu chiar în halul în care s-a întâmplat şi le este frică de ceea ce urmează.

Eu sunt foarte marcată şi îmi pare rău că nu am putut să îi iau mai înainte. Nici ei nu au fost hotărâţi să lase totul în urmă", a mai declarat ea.

×
Subiecte în articol: Cristina Şişcanu Ucraina razboi
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close