Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Dacian Cioloș are lista de miniștri pregătită. Mulți dintre ei sunt suspecți de legături cu servicii secrete externe

Dacian Cioloș are lista de miniștri pregătită. Mulți dintre ei sunt suspecți de legături cu servicii secrete externe

Dacian Cioloș are lista miniștrilor pregătită pentru noul Guvern, potrivit unui articol exclusiv publicat de Capital. Îngrijorarea din USR PLUS a venit după ce mai mulți apropiați ai lui Dacian Cioloș ar fi anunțat că se pregătesc să preia portofolii de miniștri, în cazul unui succes al liderului PLUS în alegerile interne.

Dacian Cioloș are lista de miniștri pregătită. Mulți dintre ei sunt suspecți de legături cu servicii secrete externe
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    07 Oct 2021   •   23:59

În emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, Mihai Gândea a prezentat un articol exclusiv publicat de Capital, în care se arată că Dacian Cioloș are lista miniștrilor deja pregătită.

Pe lista miniștrilor Cioloș ar fi vorba despre foști demnitari, majoritatea dintre ei suspectați de legături cu servicii secrete externe.

Lista miniștrilor lui Dacian Cioloș

Europarlamentarul Dragoș Tudorache ar urma să îi ia locul lui Cristian Ghinea la Ministerul Fondurilor Europene. Tudorache nu a mai stat de 20 de ani în România, decât atunci când a fost șeful cancelariei și apoi ministru de Interne în Guvernul Cioloș.

Dragoș Pâslaru, tot europarlamentar și apropiat al lui Cioloș, ar urma să îi ia locul lui Claudiu Nasui la ministerul Economiei.

Ciprian Teleman ar urma să revină la Ministerul Cercetării.

Cioloș ar fi dispus să renunțe la portofoliul de la Ministerul Sănătății și dorește să o aducă pe Cristina Pașca Palmer în Guvern. Aceasta locuiește în SUA și este căsătorită cu un angajat al Guvernului de acolo.

Raluca Prună este o variantă aproape sigură pentru funcția de ministru al Justiției.

Alin Mituța ar urma să-i ia locul lui Cătălin Drulă la Ministerul Transporturilor. Mituță a lucrat și el la Bruxelles între 2009 și 2015 și e, în prezent, europarlamentar PLUS.

Funcția de vicepremier a lui Dan Barna ar urma să fie luată chiar de Dacian Cioloș, iar despre acest subiect a vorbit chiar prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan în urmă cu câteva zile.

×
Subiecte în articol: Dacian Cioloş lista ministri
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close