Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Dan Bittman, revoltat: ''Doamna Andreea Moldovan, dacă nu e nimic adevărat din ce spuneţi, vă daţi demisia?''

Dan Bittman, revoltat: ''Doamna Andreea Moldovan, dacă nu e nimic adevărat din ce spuneţi, vă daţi demisia?''

Dan Bittman este în continuare revoltat de felul în care este gestionată pandemia de autorități și i-a adresat o întrebare Andreei Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătății. ''Doamna Andreea Moldovan, dacă nu e nimic adevărat din ce spuneţi, vă daţi demisia?'', a spus artistul, miercuri, în exclusivitate la Sinteza Zilei.

Dan Bittman, revoltat: ''Doamna Andreea Moldovan, dacă nu e nimic adevărat din ce spuneţi, vă daţi demisia?''
de Georgiana Adam    |    07 Apr 2021   •   23:14

Artistul Dan Bittman a fost invitat miercuri, în cadrul emisiunii ''Sinteza Zilei'', unde și-a exprimat nemulțumirea față cele mai recente declarații făcute de către Andreea Moldovan.

''Eu cred că ne pierdem timpul şi sunt convins de ceea ce spun. Ne pierdem timpul, pentru că eu vă văd seară de seară, vă urmăresc emisiunile (...) Cred că de un an de zile ne pierdem timpul, fără să acţionăm, fără să cerem dreptatea pe care, până la urmă şi legea şi justiţia ne-o conferă.

Dan Bittman: ''Cred că ne învârtim în cerc''

Seară de seară ne punem întrebări, pentru că aşa este produs sistemul, adică nouă ni se dau subiecte în fiecare zi, cum a încercat doamna Moldovan astăzi să ne spună, că ea preferă o carantină. Sunt de acord, dar eu sunt de acord să spună aşa.

Doamna Moldovan, eu sunt de acord să stau două săptămâni în carantină începând cu mâine, dar dacă nu se întâmplă nimic şi vreau să vă controlez în două săptămâni, vă daţi demisia, dumneavoastră și toți ceilalți ai dumneavoastră? Trebuie să existe un raport de forţe egale.

Vă daţi demisia dacă nu se îmbolnăveşte nimeni, dacă nu aveţi niciun efect, dacă suntem sănătoşi cu toţii, dacă noi ne-am carantinat ca în anul trecut ca proştii şi nu s-a întâmplat nimic, vă daţi demisia? Dumnevoastră, Guvernul, ăia, ăla, că sunt nume.

Eu sunt un simplu cetățean, dar sunt niște oameni care trebuie să înțeleagă că își asumă niște răspunderi. După zece ani de zile sunt politicieni care acum răspund. Cu familiile lor, cu funcțiile lor, au început să fie luați și ei. Credeau că sunt invincibili, că sunt imortali, că sunt excepționali.

La un moment dat se face justiție în țara asta, în funcție de interese, nu că vreau eu, sau tu, sau domnii de aici din studio. Vreau să înțeleagă politicienii că la un moment dat vor veni alte generații de alți tineri frumoși (...) Cred că ne învârtim într-un cerc.

Trebuie cineva să își asume ceea ce face, ori aici în România au murit oameni la ATI arși, nu de COVID. Că erau internați pentru COVID e altă problemă, dar au murit arși. Nu răspunde nimeni. Dacă mâine îl calc pe unu pe o trecere de pietoni și sunt mai barosan, nu o să răspund, nu?

''Doamna Andreea Moldovan, dacă nu e nimic adevărat din ce spuneţi, vă daţi demisia?''

(...) Vreau să o provoc pe doamna Moldovan. Doamna Molovan, mă uit în ochii dumneavoastră, vă rog frumos, dacă nu e nimic adevărat din ce spuneţi, vă daţi demisia? Nu o spun că o vă urmărim penal. Vă dați demisia? Vreau să văd și eu o chestie de demnitate umană'', a spus Dan Bittman, miercuri seară, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei.

Andreea Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, a spus că două săptămâni de carantină naţională ar putea face minuni în ceea ce priveşte stoparea infectărilor cu coronavirus.

De asemenea, Andreea Moldovan a afirmat faptul că noile restricții valabile în weekend în zonele cu o rată de incidență ridicată au fost eficiente, tocmai pentru că au contribuit la o scădere a numărului de cazuri de COVID-19.

Citiţi şi: Andreea Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii: "Două săptămâni de carantină naţională ar face minuni"
 

×
Subiecte în articol: Dan Bittman Andreea Moldovan demisia
Parteneri
Hidroelectrica a anunţat perioada în care se transmite indexul în mai 2024
x close