Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Daniel Ionaşcu, despre Dacian Cioloş: "Această nominalizare este o rușine. Este bătut obrazul românului într-o situaţie pandemică în care oamenii mor din 4 în 4 minute"

Daniel Ionaşcu, despre Dacian Cioloş: "Această nominalizare este o rușine. Este bătut obrazul românului într-o situaţie pandemică în care oamenii mor din 4 în 4 minute"

Daniel Ionașcu, președinte executiv al PPU (social-liberal), a apreciat că propunerea lui Dacian Cioloş ca premier este făcută să nu treacă în Parlament. Mai mult, el a apreciat că "cineva din vârful ţării se joacă efectiv cu viaţa, cu destinul în numele unei politici care este din ce în ce mai naufragiată, în acestă ţară care merge în derivă".

Daniel Ionaşcu, despre Dacian Cioloş: "Această nominalizare este o rușine. Este bătut obrazul românului într-o situaţie pandemică în care oamenii mor din 4 în 4 minute"
de Claudia Popovici    |    11 Oct 2021   •   23:00

Întrebat cum vede propunerea lui Dacian Cioloş ca premier, Daniel Ionașcu, președinte executiv al PPU (social-liberal) a precizat că o consideră o "ruşine" precizând că "Cioloş nu este un om care să fie în slujba românilor".

„În mod evident în opinia noastă, a PPU SL, şi evident a mea, nominalizarea aceasta este făcută strict ca domnul Cioloş să fie respins în Parlament. Fără doar şi poate, domnul Cioloş nu este un om care să fie în slujba românilor.

Tot ceea ce citim în CV-ul domnului Cioloş arată că este, fără doar şi poate, marioneta unora. Între Doina Cornea, spiralele şi, evident, teoriile despre naştere confirmă, în opinia noastră, că această nominalizare este o rușine.

„Cineva din vârful ţării se joacă efectiv cu viaţa cu destinul în numele unei politici"

Este bătut obrazul românului încă o dată într-o situaţie pandemică în care oamenii mor din 4 în 4 minute. Cineva din vârful ţării se joacă efectiv cu viaţa, cu destinul, în numele unei politici care este din ce în ce mai naufragiată în acestă ţară.

Românii, tara aceasta merg în derivă. Mă doare sufletul să văd că domnul preşedinte al României se joacă cu viaţa mea, a dumneavoastră, a părinților, a copiilor, a noastră a românilor", a spus Daniel Ionaşcu la Sinteza Zilei de la Antena 3. 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close