Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Donald Trump a pledat nevinovat. Ce spun avocaţii săi

Donald Trump a pledat nevinovat. Ce spun avocaţii săi

Fostul preşedinte al SUA Donald Trump a pledat marţi nevinovat la acuzaţiile aduse împotriva lui în cadrul unei audieri penale istorice la un tribunal din New York.

Donald Trump a pledat nevinovat. Ce spun avocaţii săi
Sursa foto: hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Apr 2023   •   23:09

Avocaţii săi sunt încrezători şi spun că actul de acuzare nu vorbeşte de nicio infracţiune la nivel federal.

Avocatul lui Donald Trump, Todd Blanche, l-a acuzat pe procurorul de caz că a transformat o chestiune complet politică într-o urmărire penală politică.

El a susţinut că rechizitoriul nu invocă nicio infracțiune federală și nicio infracțiune de stat care să fi fost încălcate.

Citeşte şi: Rechizitoriul în cazul lui Donald Trump | Avem documentul oficial

În ceea ce privește acuzațiile împotriva lui Trump, Blanche a spus că "vom lupta, vom lupta din greu".

Următoarea dată de audiere în persoană în cazul fostului președinte Donald Trump este stabilită, deocamdată, pentru 4 decembrie la New York.

Vezi și: Donald Trump, înainte de a ajunge în fața instanței: ”Wow! Mă arestează! Nu pot să cred că asta se întâmplă în America”

Donald Trump s-a prezentat în faţa judecătorului Juan Manuel Merchan de la Tribunalul districtual Manhattan din New York, pentru o audiere istorică, fiind primul preşedinte american care se confruntă cu acuzaţii penale.

Potrivit acuzării, înaintea alegerilor prezidenţiale din 2016, Donald Trump i-a oferit fostei starlete porno Stormy Daniels suma de 130.000 de dolari pentru ca aceasta să păstreze tăcerea asupra unei relaţii pe care ei ar fi avut-o în anul 2006.

×
Subiecte în articol: Donald Trump avocati
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close