Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei George Simion, despre propunerea lui Cioloş ca premier: "Categoric este o glumă foarte proastă ca noi să-l votăm"

George Simion, despre propunerea lui Cioloş ca premier: "Categoric este o glumă foarte proastă ca noi să-l votăm"

George Simion, co-preşedintele AUR, a apreciat că numirea lui Dacian Cioloş ca premier este o "glumă proastă" şi o sfidare a românilor.

George Simion, despre propunerea lui Cioloş ca premier: "Categoric este o glumă foarte proastă ca noi să-l votăm"
de Claudia Popovici    |    11 Oct 2021   •   22:36

Întrebat dacă îl va vota pe Dacian Cioloș, George Simion, co-preşedintele AUR, a spus că este o glumă proastă.

„O singură glumă proastă pe seară. Dacian Cioloş propunere de prim ministru. După 7 ani de adormire s-a trezit preşedintele nostru să facă jocuri politice. Asta era cel mai bun moment, să-l numească pe nepotul unchiuleţului premier. Nu mai revine la Piaţa Victoriei. Categoric asta este o glumă foarte proastă ca noi să-l votăm pe Dacian Cioloş", a spus George Simion.

Întrebat de activitățile lui Dacian Cioloş din tinerețe când a făcut parte din dintr-un partid naționalist, Vatra Românească sau PUNR din anii 90, George Simion a precizat că îl felicită pe Dacian Cioloş din tinereţe acuzându-l pe cel de acum că şi-a renegat tinerețea şi apartenența la neamul românesc.

„Îl felicităm pe Dacian Cioloş din tinereţe. Din păcate, şi-a renegat tinerețea şi apartenența la neamul românesc şi acum e prin Franţa, probabil", a mai spus George Simion la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3. 

×

SINTEZA ZILEI | Luni-Joi, 21:00

Dana Budeanu, furioasă pe ministrul Sănătăţii pentru dezastrul din spitale: "Asta este furtul calificat pe sufletele și pe viața noastră"

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close