Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei George Simion dezvăluie planul opoziţiei pentru înlăturarea Guvernului Cîţu: "Va fi noaptea cuțitelor lungi în PNL"

George Simion dezvăluie planul opoziţiei pentru înlăturarea Guvernului Cîţu: "Va fi noaptea cuțitelor lungi în PNL"

George Simion, co-preşedinte AUR, a dezvăluit la Sinteza Zilei planul opoziţiei pentru înlăturarea Guvernului Cîţu pe care l-a apreciat ca fiind trădător pentru că nu respectă interesul națiunii române.

George Simion dezvăluie planul opoziţiei pentru înlăturarea Guvernului Cîţu: "Va fi noaptea cuțitelor lungi în PNL"
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Iun 2021   •   22:45

„Am zis încă de la început la cei de la PSD ca această noțiune să fie una care să implice și pe cei din coaliția de la putere, să avem încercări de a avea voturi și de acolo. Să faci apel la Ludovic Orban și la acte patriotice e un pic deplasat. Eu știu ce o să facem noi.

Mergem cu toții, o să votăm și facem ceea ce ne zic românii. Pentru că de la nord la sud de la est la vest, oriunde m-am dus în ultimele săptămâni în țară m-au oprit oamenii și mi-au spus: domne' scăpaţi-ne de ăștia că nu mai rezistăm!

Facem tot ce putem ca să dăm jos acest guvern. Cade mâine, cade din septembrie, o să cadă pentru că am văzut cum își negociază remanierile guvernamentale în funcție de cine ajunge președinte la PNL.

O să cadă mai devreme sau mai târziu pentru că, după șase luni de guvernare nimic bun pentru români nu s-a întâmplat și răbdarea oamenilor a ajuns la un maxim(...). 

Va fi noaptea cuțitelor lungi mai devreme sau mai târziu în PNL simțim asta și anul acesta, cu siguranță, nu o să mai avem această componentă guvernamentală", a spus George Simion la Sinteza Zilei.

×
Subiecte în articol: George Simion
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close