Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei George Simion, despre scandalul din Parlament: ”Vreți să ne fie rușine de ce am făcut? Nu, eu sunt mândru”

George Simion, despre scandalul din Parlament: ”Vreți să ne fie rușine de ce am făcut? Nu, eu sunt mândru”

George Simion, liderul AUR, a declarat la ”Sinteza zilei” că el este mândru de colegii săi și de felul în care au reacționat, în contextul scandalului din Parlament cu Florin Roman.

George Simion, despre scandalul din Parlament: ”Vreți să ne fie rușine de ce am făcut? Nu, eu sunt mândru”
Sursa foto: Captură Antena 3
de Andreea Ştefan    |    09 Sep 2021   •   23:21

”Florin Roman a ripostat bătându-și joc de instituția moțiunii de cenzură și de Constituția acestei țări. Vreți să ne fie rușine de ce am făcut? Nu, eu sunt mândru de colegii mei și sunt bucuros că acești chestori ai Camerei Deputaților și-au făcut treaba.

(...) Antonio Andrușceac era chestorul Camerei Deputaților. (...) Mai departe, cred că nu mai trebuie să ne mai purtăm ca niște domnișoare de pension cu domnii care și-au bătut joc de noi și care încalcă regulamentul, care încalcă Constituția.

Cred că marți trebuie să votăm această moțiune de cenzură, pentru că cei care se cred stăpâni peste România vor să amâne până după 25 septembrie această moțiune de cenzură”, a declarat George Simion la Antena 3.

Liderul AUR speră ca, marți, când vor propune dezbaterea și votarea moțiunii de cenzură, cei din PSD să o voteze, în ciuda faptului că astăzi nu au făcut-o.

”Este opțiunea lor, nu îi critic. Este felul în care ei gândesc derularea evenimentelor politice mai departe”, a mai spus Simion.

×
Subiecte în articol: George Simion
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close