Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Marcel Ciolacu: "Ştim nevoile românilor. Avem pregătit premierul dacă Guvernul Cîţu cade"

Marcel Ciolacu: "Ştim nevoile românilor. Avem pregătit premierul dacă Guvernul Cîţu cade"

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a vorbit la Sinteza Zilei despre moțiunea de cenzură pe care social democraţii o vor depune împotriva Guvernului Cîţu şi despre care spune că va trece. Avem oamenii pregătiţi, stim care sunt priorităţile României şi avem capacitatea de a doua zi să putem guverna, spune Ciolacu.

Marcel Ciolacu: "Ştim nevoile românilor. Avem pregătit premierul dacă Guvernul Cîţu cade"
Sursa foto: Facebook / Marcel Ciolacu
de Claudia Popovici    |    21 Iun 2021   •   22:05

Marcel Ciolacu a confirmat că moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîţu va fi depusă miercuri urmând ca săptămâna viitoare să fie votată. Mai mult, el susține că există liberali care vor să voteze moțiunea.

„Ştim cu toții, PSD a câștigat alegerile. Iohannis a confiscat această victorie. A încălcat spiritul Constituției şi a venit cu o construcție a perdanților, cei de pe locurile 2 şi 3. Suntem pregătiți să venim cu o propunere de prim ministru şi avem 10 zile să creăm o nouă majoritate.

Domnul Iohannis ar trebui să iasă să le explice românilor de ce acest guvern este ineficient, pentru că este complice.

Suntem pregătiți să creăm un nou guvern.Avem oamenii pregătiți, avem discuții cu toţi parteneri sociali şi știm care sunt în acest moment priorităţile românilor şi avem capacitatea să guvernăm din a doua zi", a spus Marcel Ciolacu la Antena 3. 

În ce privește susținerea AUR, Ciolacu a precizat că PSD nu are un proiect politic cu această formațiune, ci „o relație normală în Parlament”: „Nu cred că AUR să nu voteze o moțiune de cenzură, în acel moment înseamnă că ar susține Guvernul. Își doresc ca și noi că această moțiune de cenzură să treacă”.

 

×
Subiecte în articol: Guvernul Cîţu Marcel Ciolacu PSD
Parteneri
Horoscop Echinocțiul de toamnă 2023: Succes şi provocări
x close