Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Marcel Ciolacu, despre candidatura PSD la prezidențiale: ”Am lăsat ușa deschisă unui actor care nu este în prima scenă a partidului”

Marcel Ciolacu, despre candidatura PSD la prezidențiale: ”Am lăsat ușa deschisă unui actor care nu este în prima scenă a partidului”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că se va face o competiţie internă pentru desemnarea candidatului la prezidențiale, dar că în acest moment nu este principala prioritate pentru PSD.

Marcel Ciolacu, despre candidatura PSD la prezidențiale: ”Am lăsat ușa deschisă unui actor care nu este în prima scenă a partidului”
Sursa foto: Antena 3
de Adelina Miron    |    20 Mai 2021   •   23:47

"Cu toată sinceritatea, în interiorul PSD este depăşit acest moment. În primul rând, nu este o prioritate, iar eu, ca şi preşedinte al partidului, am anunţat că s-a terminat cutuma prin care preşedintele partidului era de drept candidatul la prezidenţiale. Ne-am uitat puţin în trecut şi am văzut că acest lucru nu a funcţionat. Nu a fost cea mai bună alegere şi cea mai bună abordare.

Vom face alegeri preliminare în interior în fiecare filială județeană a partidului și vom alege pe alte baze și pe alte principii și pe altă logică.

Mai mult, am lăsat o uşă deschisă şi eventualităţii să aducem un candidat apropiat Partidului Social Democrat, dar care în acest moment nu este actor în prima scenă a partidului. Cred că aceasta este logica pe care vom continua, am văzut colegii mei că au fost de acord cu propunerea mea şi vom vedea în următoarea perioadă când vom declanşa aceste alegeri preliminare. Dar priorităţile partidului în acest moment, sau prioritatea principală nu este aceasta”, a declarat Marcel Ciolacu la Antena3.

 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu prezidentiale PSD
Parteneri
Noua lege a pensiei: Procentele de creştere pe grupele de vârstă
x close