Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Mihai Gâdea: Vreau să fac un apel. Faceți acest lucru chiar acum!

Mihai Gâdea: Vreau să fac un apel. Faceți acest lucru chiar acum!

Dana Budeanu a afirmat, marți, la Sinteza zilei, că primarul Capitalei, Nicușor Dan a lăsat bătrânii vulnerabili fără îngrijire la domiciliu. Mai exact, Fundația Crucea Alb-Galbenă care derulează mai multe proiecte prin care ajută persoanele vârstnice care au nevoie de ajutor nu a mai primit banii necesari de la Primărie încă din luna noiembrie.

Mihai Gâdea: Vreau să fac un apel. Faceți acest lucru chiar acum!
de Gabriel Dano    |    22 Iun 2021   •   22:31

Situația revoltătoare a fost confirmată, în direct, la Sinteza Zilei și de Măriuca Ivan, președintele Fundației Crucea Alb-Galbenă.

"După activitatea din noiembrie pe proiectul de îngrijiri integrate la domiciliu, în noiembrie a fost ultima factură, decembrie - ianuarie - februarie - martie nu am mai primit bani. În martie s-a terminat proiectul, deci noi mai urmează să mai primim de la Primărie bani pe decembrie, ianuarie și februarie. Începuseră deja să ni-i dea pe decembrie și octombrie și urmau și celelalte luni.

Problema mea este foarte mare că nu se mai continuă proiectul, iar noi ținem acești bătrâni în grija noastră fără să avem finanțare în această perioadă. Iar celălalt proiect, cel de monitorizare la domiciliul prin sistemul de teleasistență nu a mai fost achitat din octombrie și avem o sumă destul de mare pe penalități. Ni s-a spus că nu au fost bani, că bugetul a fost foarte greu elaborat și aprobat", a mărturisit Măriuca Ivan, președintele Fundației Crucea Alb-Galbenă, la "Sinteza Zilei".

Apelul făcut de Mihai Gâdea

Impresionat de dedicarea de care dă dovadă Măriuca Ivan în misiunea sa de a face bine celor pe care îi are în grijă, Mihai Gâdea a făcut un apel la telespectatorii Sinteza Zilei:

"Vreau să fac un apel la dvs.: Dacă dvs. considerați că misiunea doamnei Măriuca Ivan și a îngerilor săi care poartă o cruce în piept pe halatele lor albe trebuie să meargă mai departe, vă rog în acest moment să faceți o fotografie ecranului cu telefoanele pe care le aveți. Cei care aveți aplicații pe telefon și puteți face plata, vă rog, faceți-o în această seară, oricât doriți să donați.

De multe ori, și înaintea lui Dumnezeu și în astfel de situații, 1 leu, un bănuț dat, e mai important decât milioane. Pentru că noi suntem mulți și chiar dacă donați o sumă mai mică se vor strânge bani suficienți ca acești oameni să poată merge mai departe în misiunea lor", a spus Mihai Gâdea.

Iată cum puteți dona pentru a da o mână de ajutor Fundației Crucea Alb-Galbenă și doamnei Măriuca Ivan:

Beneficiar: Fundația Crucea Alb Galbenă din România

Cont Lei: RO 76 RNCB 0071 0114 3379 0001

BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ

Dana Budeanu, după ce Nicușor Dan ar fi decis să lase bătrânii vulnerabili fără îngrijire la domiciliu: "Bucureștiul este condus de un monstru!"

Dana Budeanu a comentat la Sinteza Zilei decizia primarului general al Capitalei, Nicuşor Dan de a lăsa bătrânii vulnerabili fără îngrijire la domiciliu.

Dana Budeanu s-a declarat revoltată de ultima decizie a primarului Capitalei de a tăia finanțările pentru bătrânii vulnerabili. Ea acuză actuala guvernare că singurele măsuri luate au fost să taie finanțarea de la copii şi bătrâni şi asta pentru că nu au fost niciodată părinti sau empatici faţă de cei care au crescut şi educat generații.

„Bucureștiul este condus de un monstru. Nu există alt cuvânt. În secunda în care în fața ta sau a unui consiliu apare o astfel de hotărâre cum că trebuie să tăiem banii pentru bătrâni nu contează nimic altceva.
Repet, toți primarii au o agendă de combinații de dat banii înapoi ălora care au donat în campanie etc, se întâmplă în toate cazurile. Nu există, nu ai cum ca membru al unui consiliu, ca primar să semnez așa ceva să condamn la moarte oamenii din care te-ai născut. Nu există asta! Orice ar fi găsești o soluție!

Este o sumă derizorie. Acest primar a semnat milioane de euro pentru proiectele culturale independente de hipsteri imbecili împuțiți. Îmi asum fiecare cuvânt!

Cum să tai 100.000 de lei? Ce sumă este asta pentru bătrâni? Ce monstru taie 20.000 de euro pe lună care astăzi ține în viață sute de bunici și sute de bătrâni? O juma de vacanță pentru orice dezvoltator imobiliar semnat de Nicuşor Dan. Bucureștiul este condus de șobolanii de la USR", a spus Dana Budeanu la Sinteza Zilei. DETALII, AICI.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close