Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Victor Ponta, despre candidatura sa la prezidențiale: "Eu îmi doresc mai mult decât să candidez eu"

Victor Ponta, despre candidatura sa la prezidențiale: "Eu îmi doresc mai mult decât să candidez eu"

Fostul premier Victor Ponta a afirmat, luni seară, la Sinteza zilei, că pentru 2024 își dorește mai mult decât să fie candidat la prezidențiale.

Victor Ponta, despre candidatura sa la prezidențiale: "Eu îmi doresc mai mult decât să candidez eu"
de Gabriel Dano    |    10 Mai 2021   •   21:46

"Eu îmi doresc mai mult decât să candidez eu. Mi-aș dori ca PSD, în primul rând - și, dacă va fi cazul și noi, Pro România și alte partide o vom susține - să aibă un candidat de data asta cu șanse, pentru că m-am împăcat cu doamna Dăncilă, suntem în relații civilizate, dar în 2019 nu a fost un candidat cu șanse, adică un candidat care chiar să poată într-adevăr nu doar să câștige din partea PSD, ci să facă o schimbare", a spus Victor Ponta.

Întrebat dacă prin faptul că își dorește ca stânga să aibă un candidat cu șanse intenționează de fapt să candideze la următoarele alegeri prezidențiale, din 2024, susținut de PSD, Victor Ponta a răspuns:

"Nu cred că cei din PSD m-ar mai susține acum. S-au produs niște rupturi, dar în 2019, în luna august - nu e un secret - am avut această discuție cu doamna Dăncilă, domnul Ciolacu, domnul Tăriceanu și am zis hai să ne strâgem toți forțele să punem un candidat, altul decât Ponta, Tăriceanu... Putea să fie Mircea Diaconu, putea să fie altcineva, dar să-l susținem să aibă șanse să se lupte cu Klaus Iohannis.

Doamna Dăncilă a spus că va candida dânsa. Ok, candidează toată lumea și pierdem toți. Eu cred că 2024 este un moment în care putem să schimbăm un pic soarta sau putem să o luăm tot așa. Vorbeam cu o colegă de-a dvs. și spuneam că în 2024 vine Cioloș ca să plângem după Iohannis. Că noi așa facem întotdeauna - din rău ne ducem în și mai rău", a adăugat Victor Ponta.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Victor Ponta Klaus Iohannis
Parteneri
Românii cu copii pot primi un salariu în plus, de 2.000 de lei, lunar
x close