Antena 3 CNN Externe Diaspora MAE: 47 de români de la abatorul din Germania, infectaţi cu coronavirus, alţi 57 în carantină

MAE: 47 de români de la abatorul din Germania, infectaţi cu coronavirus, alţi 57 în carantină

Printre persoanele infectate cu coronavirus la abatorul Dissen din Germania se află 47 de români, iar pentru alţi 57 de români s-a decis plasarea în carantină, informează autoritățile locale germane, potrivit unui comunicat transmis vineri de Ministerul Afacerilor Externe.

MAE: 47 de români de la abatorul din Germania, infectaţi cu coronavirus, alţi 57 în carantină
Sursa foto: Hepta
de M.Z.    |    22 Mai 2020   •   12:26

"Suplimentar, 23 de cetățeni români angajați ai abatorului au avut rezultate negative la testare și nu au fost în contact direct cu persoanele infectate, prin urmare nu fac obiectul vreunor măsuri specifice", se mai arată în comunicatul transmis vineri de Ministerul Afacerilor Externe. 

Autoritățile locale au reconfirmat starea bună de sănătate a cetățenilor români infectați, astfel încât niciunul dintre aceștia nu necesită îngrijiri medicale. 

De asemenea, angajații abatorului abatorul Dissen, din landul Saxonia Inferioară, beneficiază de sprijinul companiei pe întreaga perioadă a carantinei, fiind stabilit un sistem de livrare pentru hrană și alte bunuri necesare.

×
Subiecte în articol: Germania
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close