Antena 3 CNN Externe Diaspora Corpul lui Tudor Simionov, românul ucis la Londra de Revelion, va fi repatriat

Corpul lui Tudor Simionov, românul ucis la Londra de Revelion, va fi repatriat

Corpul lui Tudor Simionov, românul ucis la Londra de Revelion, va fi repatriat
16 Feb 2019   •   14:07

Corpul neînsuflețit al lui Tudor Simionov, românul ucis la Londra de Revelion, va fi repatriat în cursul zilei de duminică. Sicriul va fi depus la capela Bisericii Sf. Ianuarie, din București. Anunțul a fost făcut chiar de iubita bărbatului, pe Facebook.

Tudor Simionov, 33 de ani, fost canotor la Dinamo, a fost ucis în noaptea de Revelion, după ce a bătut de unul singur mai mulți indivizi care i-au atacat colegii, potrivit relatărilor de la fața locului. Fostul sportiv lucra ca paznic la o locație unde avea loc o petrecere exclusivistă de Revelion.

Un grup de infractori înarmați cu săbii și cuțite a vrut să intre înăuntru. Tudor s-a bătut cu nouă dintre ei, dar un bărbat de 26 de ani, l-a înjunghiat direct în inimă. Poliția londoneză a arestat un tânăr de 26 de ani în legătură cu uciderea românului. Acesta se numește Imran Mostafa Kamel și este fiul lui Abu Hamza, un cleric egiptean de 60 de ani care ispășește pedeapsa cu închisoarea pe viață, într-o pușcărie de maximă siguranță din Colorado, pentru acuzații de terorism.

×
Parteneri
Averea lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL
x close