Antena 3 CNN Externe Diaspora Ea este Livia, românca moartă din senin în Italia, în timp ce se afla în pat. Femeia avea un băieţel de șapte ani

Ea este Livia, românca moartă din senin în Italia, în timp ce se afla în pat. Femeia avea un băieţel de șapte ani

O româncă din Italia, de numai 33 de ani, a murit în patul său, fără ca nimeni să afle de ce.

Ea este Livia, românca moartă din senin în Italia, în timp ce se afla în pat. Femeia avea un băieţel de șapte ani
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    15 Feb 2023   •   10:08

Femeia a început să se simtă rău din senin, în timp ce se afla în patul din locuința sa. 

Comunitatea din Olmo, un sat din Martellago (Veneția), este șocată de moartea fulgerătoare a tinerei, care a lăsat în urmă un copil de șapte ani.

Elena Livia Ivanov a murit subit pe 12 februarie la spitalul Angelo din Mestre, regiunea Veneto din Italia.

Tragedia a avut loc duminică, atunci când femeia se afla în pat, în locuința sa. Livia a început să se simtă brusc rău, atât de tare încât partenerul ei a sunat imediat la Ambulanţă. 

Medicii au ajuns la femeie, dar starea de sănătate a tinerei s-a înrăutățit rapid în urma unei hemoragii. Investigațiile medicale au evidențiat o sângerare severă.

Deși a fost internată la secția de Terapie Intensivă și a fost operată, medicii nu au reușit să îi salveze viața și românca a murit pe patul de spital.

Elena Livia Ivanov a ajuns împreună cu familia ei în Italia în urmă cu 18 ani.

Decesul este până în prezent fără un motiv clar, iar familia sa vrea acum să ceară o autopsie pentru a clarifica ce s-a întâmplat, mai ales că femeia nu suferea de nicio patologie, în afară de o problemă de fragilitate coronariană, potrivit rotalianul.com.

Românca a avut viață aparent senină și fericită, dovadă fiind postările sale de pe rețelele de socializare, unde apare alături de fiul său de 7 ani și de noul său partener de viață.

×
Subiecte în articol: Elena Livia Ivanov Italia
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close