Antena 3 CNN Externe Diaspora Lucreția, șoferița româncă de TIR ucisă într-un accident în Franța, nu poate fi repatriată: 'Se pare că s-au răzgândit'

Lucreția, șoferița româncă de TIR ucisă într-un accident în Franța, nu poate fi repatriată: 'Se pare că s-au răzgândit'

Lucreția Rus, tânăra șoferiță româncă de TIR și mamă a trei copii, ucisă într-un cumplit accident în Franța, nu poate fi repatriată din cauza costurilor uriașe. Familia româncei a anunțat că firma la care Lucreția și soțul ei lucrau 's-a răzgândit'.

Lucreția, șoferița româncă de TIR ucisă într-un accident în Franța, nu poate fi repatriată: 'Se pare că s-au răzgândit'
Sursa foto: Facebook
19 Mar 2020   •   10:12

Lucreția, tânăra șoferiță din comuna Rebra (Bistrița-Năsăud), s-a stins din viață pe 16 martie 2020, într-un cumplit accident produs pe autostrada A36 din Franța, în zona orașului Mulhouse.

Soțul Lucreției, Marius, a supraviețuit accidentului și se află internat într-un spital din Franța, iar potrivit unor surse, viața nu îi este pusă în pericol.

O prietenă a Lucreției a postat, noaptea trecută, pe Facebook, o rugăminte a familiei din Rebra, după ce firma la care românca lucra i-ar fi anunțat pe oameni că se va ocupa de repatriere, iar apoi s-a răzgândit.

O șoferiță româncă de TIR, mamă a trei copii, a murit într-un cumplit accident în Franța

"Fac acestă postare la rugămintea familiei Lucretiei Rus! Doamna din imagine este Măriuța Scurtu (mama Lucreției), copiii au rămas în grijă dumneaei.
Poza este facută astăzi cu cei trei copilași cu vârsta cuprinsă între 3 și 12 ani, care își plâng mama decedată în accidentul din Franța care a avut loc în data de 16.03.2020.

Dacă până acum, firma la care munceau cei doi spunea că se vor ocupa de repatrierea Lucreției, ei bine..se pare că s-au răzgândit! Familia își dorește să aducă în țară corpul neînsuflețit al Lucreției și au nevoie de ajutorul nostru.

Suntem în Postul Paștelui, vă rog haideți să ajutăm cu toții fiecare cu cât poate pentru ca Lucreția să poată să fie repatriată. Familia are nevoie de 10 mii de euro pentru repatrierea trupului neînsuflețit al Lucreției", a scris Ancuța Florica Gagea, într-un grup de Facebook dedicat șoferilor români profesioniști.

×
Subiecte în articol: Franta
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close