Antena 3 CNN Externe Diaspora O femeie este internată în spital după ce a fost bătută grav, cu încărcătorul telefonului și cu un furtun de irigație, de iubitul acesteia

O femeie este internată în spital după ce a fost bătută grav, cu încărcătorul telefonului și cu un furtun de irigație, de iubitul acesteia

O femeie, de origine română, a ajuns la spitalul din Mantua, după ce iubitul ei, un conațional de 42 de ani, a bătut-o violent cu încărcătorul telefonului și cu un furtun de irigație, rupându-i nasul, conform fanpage.it.

O femeie este internată în spital după ce a fost bătută grav, cu încărcătorul telefonului și cu un furtun de irigație, de iubitul acesteia
Sursa foto: Getty
de Alexandru Negrici    |    06 Aug 2021   •   19:42

Bărbatul român, în vârstă de 42 de ani, a fost arestat, fiind acuzat de violență și rele tratamente împotriva iubitei sale. 

După ultima bătaie primită, românca a găsit curajul să raporteze polițiștilor anii de violență la care a fost supusă. 

Victima a povestit că agresorul a lovit-o mai întâi cu încărcătorul de la smartphone, iar apoi cu o bucată de furtun de irigație, până i-a rupt nasul și a lăsat-o desfigurată. 

Din păcate, aceasta nu a fost singura bătaie primită de victima care a trecut prin violențe în mod constant mai bine de patru ani. 

Tânăra a găsit curajul să-și raporteze agresorul, în cele din urmă. 

Miercuri, carabinierii au pus în executare un ordin, emis de un magistrat pentru cercetări preliminare de la Judecătoria din Mantua, împotriva unui bărbat de 42 de ani, de origine română, care a fost trimis în închisoare. 

Acum, românul va trebui să răspundă în fața instanței pentru episoadele grave de violență la care și-a supus iubita.

După ce femeia s-a prezentat la camera de urgență Carlo Poma din Mantua cu o fractură gravă a nasului și alte vânătăi pe față și picioare, carabinieri au demarat de urgență o anchetă, pentru a pune punct violențelor la care este supusă. 

După ce victima a depus o plângere, carabinierii au activat „codul roșu”, iar bărbatul a fost dus la închisoarea din via Poma și pus la dispoziția autorităților judiciare.

×
Subiecte în articol: Italia
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close