Antena 3 CNN Externe Diaspora Un român din Germania a cumpărat apă, săpun, dezinfectant și mănuși pentru șoferii de TIR din parcări

Un român din Germania a cumpărat apă, săpun, dezinfectant și mănuși pentru șoferii de TIR din parcări

Un român din Germania a cumpărat apă, săpun, dezinfectant, mănuși, ochelari de protecție și hârtie igienică și le-a oferit gratuit șoferilor de TIR din parcările din zona orașului Mannheim.

Un român din Germania a cumpărat apă, săpun, dezinfectant și mănuși pentru șoferii de TIR din parcări
28 Mar 2020   •   17:45

Din cauza restricțiilor de circulație și a regulilor impuse de autorități, mulți dintre șoferii de TIR, care încă circulă pe șoselele Europei pentru a transporta marfa, nu au acces la magazine sau la echipamente de protecție.

Astfel, Constantin Tronocat s-a gândit că poate face o faptă bună și astfel a cumpărat o mașină întreagă de apă sau alte produse, iar apoi le-a oferit gratuit șoferilor din parcări.

"Laudă-te și tu, atunci când faci un bine! Vreau să vă văd pe toți că vă laudați. Eu astăzi mă laud, merg prin parcările din Germania și ofer gratuit șoferilor: hartie igienică, mănuși, dezinfectant, săpun, ochelari de protecție și apă. Mulțumesc, Roman Pamfiloiu Cristi Crs Vale Vale Andrei Cosmin Sabau Cipio și Andrei Novac",a scris Constantin Troncota, într-o postare pe Facebook.

Bilanţul pandemiei de coronavirus a ajuns la 26.819 morţi pe plan global, unde s-au înregistrat până în prezent peste 585.000 de cazuri de infectare.

În Germania, numărul cazurilor confirmate de coronavirus a ajuns la peste 50.000, în timp ce numărul morților a ajuns la 321.

×
Subiecte în articol: Germania
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close