Antena 3 CNN Externe Diaspora Un român riscă închisoarea în Germania, după ce a prins doi crapi la mână

Un român riscă închisoarea în Germania, după ce a prins doi crapi la mână

Un român în vârstă de 51 de ani riscă închisoarea în Germania, după ce a prins doi crapi la mână, într-un iaz din zona oraşului Schneeberg.

Un român riscă închisoarea în Germania, după ce a prins doi crapi la mână
Sursa foto: Getty Images | Sean Gallup
de Georgiana Adam    |    11 Noi 2021   •   15:39

Românul a fost la un pas de a ajunge în închisoare, pentru trei luni, după ce a fost prins la scurt timp după ce a prins doi crapi la mână, în iazul unui băbat care locuieşte în oraşul Schneeberg din Germania.

Bărbatul a sunat la Poliţie când l-a văzut pe român pe proprietatea sa, iar poliţiştii l-au prins şi l-au dus la secţie.

Românul se afla împreună cu alţi doi bărbaţi pe proprietatea cetăţeanului german.

Trimis în judecată şi ajuns în faţa instanţei, românul a explicat judecătorului că atunci când a fost reclamat nu făcea altceva decât să se spele pe mâini în iaz şi în niciun caz nu a furat cei doi crapi.

"Ne plimbam prin zonă şi culegeam ciuperci, iar la final ne-am spălat pe mâini în iaz. Nu am furat peşte", a declarat Marian, potrivit tag24.de.

Totuşi, un vecin a declarat că în momentul în care românul se afla cu mâinile în apă, pe mal, lângă el, un peşte se zbătea în iarbă.

Astfel, judecătorul l-a condamnat la trei luni de închisoare fără eliberare condiţionată, mai ales pentru că românul avea alte opt condamnări pentru furt în Germania.

Românul a făcut recurs la condamnare, iar judecătorul de la instanţa superioară i-a suspendat pedeapsa de trei luni de închisoare, motivând decizia prin faptul că românul este tată şi are nevoie să fie liber pentru a-i putea îngriji pe copii.

×
Subiecte în articol: Germania
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close