Antena 3 CNN Externe Diaspora Coșmarul unei românce din Italia, infectată cu coronavirus: „Nu mai ştiu ce să fac şi luminiţa de la capătul tunelului nu reuşesc să o văd”

Coșmarul unei românce din Italia, infectată cu coronavirus: „Nu mai ştiu ce să fac şi luminiţa de la capătul tunelului nu reuşesc să o văd”

O româncă din Italia, infectată cu coronavirus, trăiește un adevărat coșmar după ce medicii i-au pierdut testele și a rămas izolată în casă, fără bani.

Coșmarul unei românce din Italia, infectată cu coronavirus: „Nu mai ştiu ce să fac şi luminiţa de la capătul tunelului nu reuşesc să o văd”
04 Mai 2020   •   12:24

Mihaela Tudor trăiește de 13 ani în Italia, unde a îngrijit o bătrână care a murit de coronavirus

A început să aibă simptome în urmă cu o lună, iar câteva zile mai târziu a aflat că are și ea virusul. 

„Lumea întreagă s-a prăbuşit asupra mea, pentru că între timp şi eu am început să am simptome, tuse uscată, dureri în gât şi dureri musculare. De atunci, fiica mea şi partenerul meu sunt în carantină, până când ASL m-a contactat chemându-mă să fac testul de verificare, la Centrul Agroalimentar din Setteville”, a povestit femeia de 46 de ani pentru Tiburno TV.

De acum însă a început coșmarul pentru femeie, după ce i s-au pierdut testele de verificare. „Medicul mi-a spus că-i pare rău şi aproape că nu avea curajul să recunoască. Doamnă, înţeleg supărarea dumneavoastră, dar trebuie să vă întoarceţi la noi, mi-a spus, testele au fost trimise la spitalul San Giovanni şi s-au pierdut, nu ştim ce s-a întâmplat cu ele. Următoarele le vom trimite la Spallanzani şi totul va fi bine. Nu mai am încredere. I-am scris şi primarului Michel Barbet un mesaj privat pe pagina sa de Facebook explicându-i problema. A văzut mesajul, dar nu mi-a răspuns. Am fost închisă timp de o lună, acum sunt şomer, în timp ce partenerul meu nu poate merge la muncă pe şantier: Între timp am de plătit chirii şi facturi de plătit, dar şi alte cheltuieli. Fără bani este dificil. Primarul nu-mi răspunde, ASL ne pierde testele, trebuie să tac şi să aştept? Nu mai ştiu ce să fac şi luminiţa de la capătul tunelului nu reuşesc să o văd”, s-a revoltat românca.

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close