Antena 3 CNN Externe Diaspora Româncă stabilită în Italia, victima unei escrocherii. Metoda bine pusă la punct prin care hoții au reușit să-i fure toți banii

Româncă stabilită în Italia, victima unei escrocherii. Metoda bine pusă la punct prin care hoții au reușit să-i fure toți banii

O femeie în vârstă de 60 de ani a fost jefuită în parcarea unui supermarket, după ce un bărbat i-a cerut ajutorul.

Româncă stabilită în Italia, victima unei escrocherii. Metoda bine pusă la punct prin care hoții au reușit să-i fure toți banii
Sursa foto: Getty Images
de Georgiana Adam    |    11 Dec 2023   •   13:26

Incidentul a avut loc pe data de 8 decembrie, în parcarea unui supermarket din Italia

O româncă de 60 de ani, care ieșise din supermarket, a fost distrasă de un bărbat, care se afla într-un Citroen C3 gri. Individul cerea ajutor, susținând că soția sa urma să nască și că nu știe unde se află cel mai apropiat spital din zonă.

Grăbită, femeia și-a pus cumpărăturile în propriul autoturism, pe bancheta din spate și și-a lăsat poșeta pe scaunul din dreapta șoferului. 

Victima a închis portiera mașinii și s-a îndreptat către bărbatul care cerea cu disperare să fie ajutat.

La un moment dat, în timp ce femeia vorbea cu individul respectiv, un alt bărbat, care era complice, a profitat de neatenția femeii și i-a furat geanta. 

Citește și: Un nou tip de țeapă online, prin metoda ”Romance Fraud” | Poliția Română trage un semnal de alarmă: ”Toți cetățenii să fie precauți”

După ce a treia persoană a reușit să-i fure geanta, escrocii au fugit de la fața locului. Un martor a sunat imediat la poliție pentru a povesti ce s-a întâmplat. 

Carabinierii au intervenit la fața locului. Hoții ar fi obținut o pradă de 2.400 de euro și un telefon mobil: femeia tocmai retrăsese suma pentru a revenit acasă, în România.  

”Am văzut scena în direct, dar totul s-a întâmplat prea repede pentru a-mi da seama”, a spus martorul, notează Știri Diaspora.

În stare de șoc, femeia a fost liniștită de carabinieri, care au însoțit-o la stația de carabinieri din Via San Giacomo pentru a depune o plângere.

×
Subiecte în articol: Italia romanca metoda inselatorie
Parteneri
"Paul de România", arestat preventiv după ce a fost prins în Malta
x close