Antena 3 CNN Externe Femeile din armata ucraineană, luate prizoniere, au fost rase în cap de soldaţii ruşi: "În semn de umilință și dispreț"

Femeile din armata ucraineană, luate prizoniere, au fost rase în cap de soldaţii ruşi: "În semn de umilință și dispreț"

15 femei din armata ucraineană, luate prizoniere de soldaţii ruşi şi apoi eliberate într-un schimb de prizonieri, au fost rase în cap "în semn de umilinţă şi dispreţ".

Femeile din armata ucraineană, luate prizoniere, au fost rase în cap de soldaţii ruşi: "În semn de umilință și dispreț"
Sursa foto: Facebook | Дмитро Лубінець
de Alin Tarnovschi    |    03 Apr 2022   •   23:55

Cele 15 femei au făcut parte dintr-un lot de 86 de soldaţi luaţi prizonieri de armata rusă şi apoi eliberat într-un schimb de prizonieri.

Femeile au ajuns acasă, astăzi, iar un parlamentar ucrainean a publicat pe Facebook o fotografie în care femeile apar rase în cap, explicând că acest lucru a fost făcut forţat de soldaţii ruşi pentru a le umili.

"Ne-am întors prizonierii - 86 de soldați, inclusiv 15 femei. Au fost bărbieriți violent... În semn de umilință, aroganță și dispreț.

Astfel de atrocități au fost comise de fasciști în lagărele de concentrare, care au strangulat prizonierii și apoi și-au folosit părul.

Deci cum diferă acțiunile ocupanților ruși de fasciști? Nimic! Sunt și mai răi, wow!

În Irpen, Rashisti a împușcat fete și femei, iar apoi s-a dus pe tancuri! Gândește-te la asta! Ăștia nu sunt oameni, ăștia nici măcar animale nu sunt! Aceasta este o abominație..

Sunt sigur că vom învăța și mai multe despre crimele împotriva militarilor și civililor ucraineni. Toate acestea vor deveni baza Tribunalului de la Haga.

Părul celor mai frumoase femei din lume va crește, mulțumesc lui Dumnezeu că sunt în siguranță. Și creiere și rasiști cum n-au fost, deci nu vor fi. Arzi în iad!", se arată într-o postare pe pagina de Facebook a lui Dmytro Lubinets, șeful Comisiei pentru Drepturile Omului din parlamentul Ucrainei.

Повернули наших полонених - 86 військовослужбовців, серед яких 15 жінок. Їх насильницько поголили… Як знак приниження,...

Publicată de Дмитро Лубінець pe Duminică, 3 aprilie 2022

×
Subiecte în articol: Război Ucraina Rusia
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close