x close

Un tânăr a furat o mașină mortuară, cu tot cu mort, din fața unei biserici ortodoxe din Los Angeles

de A.T.    |    29 Feb 2020   •   09:37
Un tânăr a furat o mașină mortuară, cu tot cu mort, din fața unei biserici ortodoxe din Los Angeles 1121 Pexels

Un tânăr în vârstă de 25 de ani a furat o mașină mortuară, cu tot cu sicriul în care se afla o persoană decedată, din fața unei biserici din Los Angeles, Statele Unite ale Americii.

Totul s-a întâmplat în noaptea de miercuri spre joi, atunci când tânărul de 25 de ani a furat mașina mortuară din fața unei bisericii ortodoxe din East Pasadena, Los Angeles.

Potrivit presei americane, șoferul mașinii mortuare a lăsat cheile în contact în timp ce transporta în interiorul bisericii un alt sicriu.

Profitând de acest lucru, tânărul de 25 de ani s-a urcat la volanul mașinii mortuare, care avea în interior un sicriu cu o persoană decedată în interior, și a demarat în viteză.

Când a realizat că cineva a furat mașina mortuară cu tot cu mort, șoferul a sunat la Poliție.

Reprezentanții Poliției au cerut ajutor pe rețelele sociale și au încercat să ajungă chiar la tânărul care a furat mașina: "După toate deciziile greșite pe care le-ai luat astăzi, încearcă să iei și una corectă: adu înapoi persoana decedată, cu tot cu sicriu", notează apnews.com.

Între timp, polițiștii au reușit să identifice mașina mortuară pe autostradă și a urmat o cursă nebună pe șoselele din Los Angeles. În timpul urmăririi, un polițist a fost rănit, iar mai multe mașini avariate, însă hoțul a fost prins și reținut.

Citeşte mai multe despre:

masina mortuara
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati