Antena 3 CNN Externe Trupele ruse se mută ca să ne inducă în eroare, spun oficialii ucraineni. Baricade antitanc uriașe în apropiere de Viniţa

Trupele ruse se mută ca să ne inducă în eroare, spun oficialii ucraineni. Baricade antitanc uriașe în apropiere de Viniţa

Ana Roman este în apropiere de oraşul Viniţa şi spune că în Cernihiv şi în Kiev au existat bombardamente puternice în cursul nopţii.

Trupele ruse se mută ca să ne inducă în eroare, spun oficialii ucraineni. Baricade antitanc uriașe în apropiere de Viniţa
Sursa foto: Antena 3
30 Mar 2022   •   16:41

Au fost explozii numeroase, după ce Rusia a spus că va reduce atacurile. Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a transmis că semnalele care vin în urma negocierilor de la Istanbul cu Rusia sunt pozitive, însă ele nu pun stop bombardamentelor rusești. 

Potrivit lui Zelenski, nu există niciun motiv ca ucrainenii să se încreadă în reprezentații unei țări care luptă în continuare pentru a distruge Ucraina. 

Război în Ucraina. Bombardamentele au continuat

"Ucrainenii nu sunt oameni naivi. Ucrainenii au aflat deja în aceste 34 de zile de invazie și în ultimii opt ani de război în Donbas că nu poți avea încredere decât într-un anumit rezultat", a transmis președintele, după ce Rusia a anunțat că-și va reduce "drastic" operațiunile militare în zonele Kiev și Cernihiv, pentru a "crește încrederea" în negocierile viitoare.

Război în Ucraina | Consilierul lui Zelenski: ”Negocierile au avansat pentru prima dată!”

Război în Ucraina, ziua 35. ”Negocierile au avansat pentru prima dată!”, a transmis Ihor Zhovkva, unul dintre consilierii președintelui ucrainean Volodimir Zelenski.

Acesta a precizat că Ucraina nu va tranzacționa "niciun centimetru" de teritoriu.

×
Subiecte în articol: Rusia Război Ucraina
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close