Antena 3 CNN Externe Uniunea Europeană Gabriela Zoană, în Comisia LIBE: Sunt îngrozită că anumiți români își denigrează absolut gratuit propria țară

Gabriela Zoană, în Comisia LIBE: Sunt îngrozită că anumiți români își denigrează absolut gratuit propria țară

Gabriela Zoană, în Comisia LIBE: Sunt îngrozită că anumiți români își denigrează absolut gratuit propria țară
01 Oct 2018   •   22:23

Europarlamentarul Gabriela Zoană a luat cuvântul în Comisia LIBE, acolo unde a vorbit despre dublul limbaj folosit atunci când este vorba despre România.

„Sunt îngrozită că anumiți români își denigrează absolut gratuit propria țară. Ați vorbit despre independența justiției și democrație. Eu sunt avocat și vreau să știu cum vedeți aceste date: 565 de protocoale secrete încheiate între SRI și diverse instituții ale statului, 18  protocoale secrete încheiate de SRI cu instituții ale justiției, 6 milioane de cetățeni români au fost interceptați, înregistrați, filați de serviciile secrete.

(...) Ați spus că ați fost șocați de imaginile cu protestatarii care au forțat intrat în Guvernul României. Dar sunteți șocați și de imaginile cu jandarmii care, în 28 septembrie, la Bruxelles, au folosit mijloace împotriva protestatarilor? (...) Nu mai vreau dublu limbaj, în funcție de statul aflat în discuție”, a spus, luni seară, Gabriela Zoană.

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close