Antena 3 CNN Externe Uniunea Europeană Justiția din România, dezbătută la Strasbourg. Afirmații dure făcute la discuțiile preliminare

Justiția din România, dezbătută la Strasbourg. Afirmații dure făcute la discuțiile preliminare

Justiția din România, dezbătută la Strasbourg. Afirmații dure făcute la discuțiile preliminare
06 Feb 2018   •   20:31

Parlamentul European dezbate miercuri situaţia Statului de Drept şi reforma sistemului judiciar din România. 

Tudorel Toader a avut și are diverse întâlniri pe această temă. O dezbatere care, cu siguranță, va fi urmărită cu foarte mult interes, având în vedere ultimele controverse şi declaraţii ale unor oficiali europeni.

Trimisul special al Antena 3, Sabina Iosub, i-a avut invitați pe Ingrid Mocanu și Răzvan Savaliuc, care au explicat cum se vede de acolo această discuție.

”La grupul socialiștilor este o dezbatere. S-au pus întrebări. Unul dintre deputați l-a întrebat pe Tudorel Toader cum Liviu Dragnea fură fonduri europene, după ce a primit pe telefon un mesaj în care i se transmitea că Dragnea fură fonduri europene. Maria Grapini și Victor Boștinaru au reacționat, Tudorel Toader a făcut doar considerații generale” a explicat Ingrid Mocanu.

”Mi s-au părut foarte tehnice explicațiile lui Tudorel Toader. Mult mai percutant mi s-a părut discursul lui Victor Boștinaru care a spus cu subiect și predicat că a existat o justiție paralelă, protocoale secrete în justiție” a spus Răzvan Savaliuc.

 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close