Antena 3 High Tech Anonymous, după al doilea atac asupra site-ului Vaticanului: Toţi aşteptăm o excomunicare oficială în piaţa publică

Anonymous, după al doilea atac asupra site-ului Vaticanului: Toţi aşteptăm o excomunicare oficială în piaţa publică

12 Mar 2012   •   18:42
Anonymous, după al doilea atac asupra site-ului Vaticanului: Toţi aşteptăm o excomunicare oficială în piaţa publică
Sursa foto: Foto: fanpop.com/ Mediafax

Hackerii din cadrul grupului Anonymous au revendicat luni un atac informatic asupra paginii de Internet a Vaticanului pentru a doua oară în cinci zile, informează Ansa. Astfel că, luni, la ora publicării acestei ştiri, site-ului oficial al statului papal nu putea fi accesat, un mesaj de eroare fiind afişat.
   
"Toţi Anonymous aşteaptă cu nerăbdare o excomunicare oficială în piaţa publică", se arată în declaraţia în italiană care circulă online.

Grupul a atacat şi Radio Vatican, piratând baza sa de date şi postând o listă cu nume de utilizatori şi parole, apoi criticând radioul Sfântului Scaun pentru presupusa transmitere la frecvenţe dincolo de limita legală, punând populaţia în pericolul de a se îmbolnăvi de "leucemie, cancer şi alte boli groaznice".
   
Atacurile asupra site-ului vatican.va au loc după ce cinci presupuşi membri ai grupului au fost arestaţi pentru infracţiuni cibernetice în Europa şi Statele Unite, joi, graţie ajutorului unui hacker transformat în informator, The Real Sabu, aşa cum este el cunoscut pe Twitter.


×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close