Antena 3 CNN High Tech Apple şi AT&T, acţionate în instanţă din cauza problemelor cu semnalul ale iPhone 4

Apple şi AT&T, acţionate în instanţă din cauza problemelor cu semnalul ale iPhone 4

Apple şi AT&T, acţionate în instanţă din cauza problemelor cu semnalul ale iPhone 4
01 Iul 2010   •   19:02

Scandalul în mijlocul căruia se află noul iPhone 4, din cauza problemelor cu semnalul, a ajuns la un nou episod. După scrisoarea primită de Steve Jobs, şi răspunsul oficial al Apple, joi, doi americani au chemat în instanţă compania americană dar şi pe cea de telecomunicaţii AT&T, pentru defecţiunile telefonului iPhone 4.

Procesul a fost intentat în Maryland de Kevin McCaffery şi Lynda Wrinn, anunţă electricpig.co.uk. Cei doi au formulat nouă acuzaţii, inclusiv tehnici înşelătoare de marketing şi fraudă prin ascunderea defectelor.

Wrinn şi McCaffery solicită compensaţii de ordin material, şi cer curţii să oprească vânzarea de iPhone 4 până când este rezolvată problema cu semnalul.

Având în vedere că este vorba despre două companii importante, este de aşteptat ca Apple şi AT&T să se lupte pe viaţă şi pe moarte în acest proces. Însă Wrinn şi McCaffery ar putea avea o şansă dacă se ajunge la proces cu juraţi, mai ales dacă Jobs continuă să dea aceleaşi răspunsuri precum a făcut-o în mail-ul adresat de un cumpărător nemulţumit. El i-a recomandat acestuia să nu mai ţină telefonul în mâna stângă dacă nu vrea să-şi piardă semnalul.

Prin urmare, problema pe care o are iPhone 4 cu semnalul nu va trece aşa de uşor precum sperau probabil cei de la Apple. Urmează să vedem reacţia companiei americane, va rezolva defecţiunea sau o să mai auzim de ea până la următorul iPhone?

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Apple proces
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close