Cum poți debloca orice telefon! N-ai nevoie de parolă

26 Mar 2016   •   14:04
Cum poți debloca orice telefon! N-ai nevoie de parolă
Orice telefon sau tabletă vine cu măsuri de securitate integrate. Dacă le uiţi însă, merită să ştii cum deblochezi un smartphone Android fără ele.

Oricine trebuie să aibă un cod se securitate pe telefon pentru a preveni accesul altor persoane la fotografiile, contactele, mesajele, email-urile şi toate celelalte informaţii ale voastre. Câteodată însă, acestea ajung să nu vă lase nici pe voi să vă accesaţi meniul dispozitivului. Motivele pentru care vă uitaţi măsurile de securitate integrate pe propriul telefon sau propria tabletă sunt incredibil de variate, iar în acest caz particular contează mai puţin. Altceva este mult mai important. Să existe o metodă prin care să puteţi trece de ele, iar în cazul în care acest lucru este imposibil, măcar să vă puteţi folosi din nou smartphone-ul.

De asemenea, ar fi de preferat să nu folosiţi niciodată sfaturile de mai jos pe gadgetul altei persoane fără acordul ei. Nu de alta, dar sunteţi exclusiv responsabili de acţiunile ce vor fi luate împotriva voastră.

Acum că am consemnat toate aceste aspecte, să trecem la tutorialul efectiv. 

Află în continuare cum poți să deblochezi orice telefon cu Android fără să cunoşti codul PIN sau desenul de deblocare.

Parteneri
x close