Antena 3 CNN High Tech HTC a lansat la CES trei smartphone-uri 4G: EVO Shift 4G, ThunderBolt și Inspire 4G

HTC a lansat la CES trei smartphone-uri 4G: EVO Shift 4G, ThunderBolt și Inspire 4G

HTC a lansat la CES trei smartphone-uri 4G: EVO Shift 4G, ThunderBolt și Inspire 4G
Sursa foto: HTC ThunderBolt
07 Ian 2011   •   17:07

HTC Corporation a lansat la Consumer Electronics Show (CES), din Las Vegas, trei noi smartphone-uri 4G, împreună cu trei operatori din Statele Unite. Sprint și HTC au prezentat HTC EVO Shift 4G, un telefon 4G cu tastatură glisantă QWERTY, dimensiuni compacte și un preț de plecare de 149,99 dolari.

HTC ThunderBolt, disponibil prin Verizon, este unul dintre primele smartphone-rui LTE din lume și propulsează serviciile Verizon Wireless în lumea 4G. Conectivitatea Skype este legată de experiența HTC Sense şi permite utilizatorilor să se conecteze cu alți ultilizatori Skype, indiferent de localizarea acestora, stabilind legătura prin telefoane sau de la mobil la computer. HTC ThunderBolt are un ecran de 4,3 inch, cameră video frontală și pe capacul din spate, suport DLNA integrat, procesor Snapdragon de 1 GHz de ultimă generație, DLNA și cea mai nouă versiune a HTC Sense.

HTC EVO Shift 4G



“HTC ThunderBolt oferă viteza LTE 4G prin combinarea inovației HTC cu puterea soluției chipset LTE Qualcomm. Qualcomm furnizează chipset-uri care pot comuta fără probleme de la 3G la rețelele LTE ale viitoarei generații de comunicare. Aceste soluții multi-mod catalizează crearea noilor device-uri avansate – acelea care declanșează puterea mobilelor broadband și care furnizează utilizatorilor o experiență unică și deosebită. Roadmap-ul chipset-urilor noastre le permite companiilor inovative precum HTC să fie în fruntea celorlate iar noi suntem încântați că lucrăm cu ei”, a declarat Steve Mollenkopf vice președinte executiv și președinte al grupului Qualcomm.

HTC Inspire 4G



HTC și-a unit forțele cu AT&T pentru lansarea unuia dintre cele mai noi smartphone-uri ale rețelei HSPA+ deținută de AT&T, prin modelul HTC Inspire 4G. HTC Inspire 4G este primul device din Statele Unite ale Americii care face posibilă experiența HTC Sense cu htcsense.com, un serviciu online care completează experiența HTC Sense dincolo de telefon. Acesta permite utilizatorilor să localizeze pe hartă un telefon pierdut, să lanseze o comandă prin care telefonul sună– chiar și atunci când telefonul este setat pe “silent” și, dacă este necesar, să șteargă toate datele din telefon printr-o singură comandă.

Împreună cu conectivitatea 4G HSPA+, HTC Inspire 4G dispune de o cameră de 8 megapixeli, sunet Dolby și SRS surround sound, funcție activă de corectare a zgomotului de fond și design elegant obținut prin prelucrarea unui singur bloc de aluminiu.

×
Subiecte în articol: HTC smartphone telefon inteligent
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close