Antena 3 CNN High Tech HTC Rhyme, un nou telefon inteligent, anunțat oficial

HTC Rhyme, un nou telefon inteligent, anunțat oficial

HTC Rhyme, un nou telefon inteligent, anunțat oficial
Sursa foto: Foto: HTC
22 Sep 2011   •   11:38

HTC a lansat Rhyme, un nou telefon creat pentru utilizatorii care au nevoie de specificații avansate, dar își doresc un telefon elegant și care se potrivește mai bine în viața lor.

HTC Rhyme oferă un design elegant și compact și este disponibil în trei culori: Clearwater, Hourglass și Prună. În Statele Unite, Verizon Wireless va oferi HTC Rhyme în varianta Prună.

HTC Rhyme dispune de un ecran super LCD WVGA de 3,7 inch şi sunet stereo, cameră de 5 megapixeli cu auto focus, un blitz LED şi instant shutter, funcții precum detectarea feței, captură în rafală, care face automat 5 fotografii consecutive ale aceleiaşi scene, precum şi mod panoramic.



Accesorii integrate

•    Dock-ul HTC Rhyme – Docking Station-ul realizează simultan reîncărcarea telefonului, dar îl și transformă într-un ceas deșteptător și într-un centru de muzică, astfel încât utilizatorul se poate trezi pe ritmurile melodiilor preferate, melodii redate prin difuzoarele integrate stereo, compatibile Bluetooth.
•    Charm-ul HTC Rhyme – Charm-ul este o abordare inovativă pentru a-l alerta discret pe utilizator de apelurile sau mesajele pe care le primește în timp ce telefonul se află undeva prin geantă. Acesta este un cub mic, care emite luminos și care este atașat la telefon printr-un cordon care poate atârna de geantă și care poate fi utilizat pentru extragerea rapidă a telefonului din geantă. De asemenea, permite găsirea telefonului într-o geantă plină sau într-un ghiozdan.
•    Banderola pentru braț HTC Rhyme – Aceasta permite să utilizatorului să facă sport, având la îndemână aplicațiile și muzica.
•    Căștile Tangle Free ale HTC Rhyme
•    Căștile Bluetooth® ale HTC Rhyme – Căștile wireless au aceleași trăsături de design ca și telefonul și permit utilizarea facilă în regim hands free.
•    Difuzorul pentru mașină HTC Rhyme cu Bluetooth - Difuzorul se atașează parasolarului

Disponibilitate
HTC Rhyme va fi disponibil în următoarele săptămâni în Statele Unite, exclusiv prin Verizon Wireless și în Europa, Orientul Mijlociu, Africa  și Asia-Pacific la începutul lui octombrie. În SUA, Dock-ul, căștile Tangle Free și Charm-ul vor fi incluse în pachetul inițial. Prețul telefonului nu a fost anunțat deocamdată.

×
Subiecte în articol: HTC telefon inteligent smartphone
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close