Antena 3 High Tech Intră şi testează noii ochelari de la Google. Ce remarcă acidă a făcut Mark Zuckerberg după ce i-a încercat

Intră şi testează noii ochelari de la Google. Ce remarcă acidă a făcut Mark Zuckerberg după ce i-a încercat

22 Feb 2013   •   08:06
Intră şi testează noii ochelari de la Google. Ce remarcă acidă a făcut Mark Zuckerberg după ce i-a încercat
Sursa foto: Foto: www.rawstory.com

Google a lansat un clip prin care dezvăluie noul concept de telefon mobil: o pereche de ochelari care ar urma să afişeze informaţii sau să filmeze doar prin comenzi vocale. Utilizatorii vor putea primi pe lentila ochelarilor mesaje, informaţii despre trafic şi vreme sau chiar traducerea cuvintelor auzite.

Noua tehnologie va înlocui telefonele mobile şi calculatorele. Ochelarii de la Google dispun de o cameră de filmat şi de un ecran foarte mic plasat pe una dintre lentile. Pe acest ecran sunt afişate tot felul de informaţii, de la vreme până la apeluri video. Totul doar prin comenzi vocale.

Ochelarii pot fi setaţi să fotografieze automat la un interval de timp dorit de utilizator.

Până acum, au fost fabricate 8.000 de exemplare pe care cetăţenii americani doritori le pot cumpăra pentru teste, contra sumei de 1.500 de dolari.

Şi fondatorul Facebook a testat noii ochelari Google, fiind intrigat de modul în care funcţionează dispozitivul. Zuckerberg a adresat totuşi o întrebare acidă, dar pe care, probabil,  foarte multe persoane şi-au pus-o: "Cum faci să nu arăţi ciudat cu chestiile astea la ochi?"×
Subiecte în articol: Mark Zuckerberg

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close