Antena 3 High Tech Mark Zuckerberg a devenit tată pentru a doua oară! Mesajul postat pe Facebook pentru fiica sa nou-născută

Mark Zuckerberg a devenit tată pentru a doua oară! Mesajul postat pe Facebook pentru fiica sa nou-născută

29 Aug 2017   •   09:31
Mark Zuckerberg a devenit tată pentru a doua oară! Mesajul postat pe Facebook pentru fiica sa nou-născută
Sursa foto: Foto: Mark Zuckerberg/Facebook

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, și soția sa, Priscilla Chan, au devenit părinți pentru a doua oară.

Zuckerberg a anunțat, printr-o scrisoare deschisă postată pe Facebook, sosirea pe lume a celui de-al doilea copil, o fetiță, după nașterea fiicei lor Maxima în 2015. 

"Când s-a născut sora ta, am scris o scrisoare despre lumea în care ea, acum și tu, veți crește - o lume cu o educație mai bună, mai puține boli, comunități mai puternice și o egalitate mai mare", scrie Zuckerberg în mesaj. 

"Am scris că, cu toate progresele în domeniul științei și al tehnologiei, generația voastră ar trebui să trăiască vieți mult mai bune decât ale noastre, iar noi avem responsabilitatea de a face posibil acest lucru. Chiar dacă subiectele se concentrează adesea asupra a ceea ce este rău, negativ, sperăm că tendințele pozitive vor câștiga. Suntem optimiști cu privire la generația și viitorul vostru”, a mai scris Zuckerberg, în scrisoarea semnată "mama si tata".

 

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close