Antena 3 CNN High Tech Nokia anunţă X3 touch and type, un terminal care îmbină ecranul tactil cu tastatura tradiţională (FOTO)

Nokia anunţă X3 touch and type, un terminal care îmbină ecranul tactil cu tastatura tradiţională (FOTO)

Nokia anunţă X3 touch and type, un terminal care îmbină ecranul tactil cu tastatura tradiţională (FOTO)
17 Aug 2010   •   13:22

Nokia a anunţat marţi noul X3 un telefon inteligent cu design ultra-slim ?touch and type? - o combinaţie între un ecran tactil cu o tastatură tradiţională cu 12 butoane. Nokia X3 va fi disponibil începând din al treilea trimestru al acestui an, la un preţ estimativ de 125 euro, fără taxe. Nokia X3 ?touch and type? se alătură Nokia X3-00, un terminal slide cu funcţionalităţi avansate pentru muzică, lansat în septembrie 2009.

?Prin lansarea Nokia X3 oferim consumatorilor ce este mai bun din ambele tipuri de terminale, îmbinând funcţionalitatea unui ecran tactil cu cea a unei tastaturi, într-un dispozitiv accesibil. Am oferit utilizatorilor un ecran mai mare, cu pictograme, text şi meniuri redate clar şi am păstrat taste importante precum cele de trimitere şi încheiere, introducând taste dedicate pentru aplicaţii de bază, precum muzică şi mesaje text?, a declarat Mary McDowell, Vicepreşedinte Executiv, Mobile Phones, Nokia.

nokia_x3_touch-and-type_5sm_400

?Am creat noul Nokia X3 cu funcţionalitate ?touch and type? deoarece tastarea este ideală în scrierea mesajelor text şi utilizarea reţelelor sociale, unde este necesar un feedback rapid şi frecvent, iar ecranul tactil este ideal pentru funcţii precum setarea alarmelor, navigare facilă şi controlarea aplicaţiilor, spre exemplu muzică sau jocuri?, a mai spus Mary McDowell.

Nokia X3 o grosime de doar 9,6 mm ? fiind astfel unul dintre cele mai subţiri telefoane produse de Nokia ? iar capacul spate cu finisaj din aluminiu va fi disponibil în cinci culori.

Printre funcţiile şi capabilităţile telefonului se numără 3G, WLAN, music player şi radio FM, o cameră de 5 megapixeli cu zoom digital 4X, cu care se poate fotografia sau filma.

nokia_x3bluesmall_400

Nokia X3 dispune, de asemenea, de taste dedicate pentru muzică şi mesaje. Conturile de e-mail şi chat preferate ale utilizatorilor pot fi transferate activ direct pe telefonul mobil prin Nokia Messaging.

Pe anumite pieţe, noul telefon va fi disponibil împreună cu Ovi Music Unlimited, care permite utilizatorilor să acceseze o gamă mare hituri recente ce pot fi stocate pe cardul de memorie de 16GB.

Vezi comunicatul de presă Nokia în format PDF.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: smartphone
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close