Antena 3 CNN High Tech Nokia N8, anunţat oficial. Cel mai nou smartphone Nokia filmează HD şi are o cameră foto de 12MP (FOTO)

Nokia N8, anunţat oficial. Cel mai nou smartphone Nokia filmează HD şi are o cameră foto de 12MP (FOTO)

Nokia N8, anunţat oficial. Cel mai nou smartphone Nokia filmează HD şi are o cameră foto de 12MP (FOTO)
27 Apr 2010   •   16:44

Nokia a lansat marţi cel mai nou smartphone al său denumit N8. Telefonul are o cameră foto de 12 megapixeli (!) cu lentile Carl Zeiss, blitz Xenon şi cu un senzor mare, întâlnit de obicei la camerele foto compacte. În plus, Nokia N8 oferă posibilitatea realizării unor capturi video HD (şi cu sunet digital - Dolby Digital Plus surround), plus editarea lor cu un soft special. N8 aduce acces la servicii de Web TV, care vin cu programe, ştiri şi divertisment de la canale precum CNN, E! Entertainment, Paramount şi National Geographic.

Reţelele de socializare sunt a doua natură a telefonului Nokia N8. Utilizatorii îşi pot actualiza statusul, împărtăşi locaţia şi fotografiile, dar şi să urmărească live Twitter şi Facebook prin intermediul unei singure aplicaţii, direct pe ecranul principal.



Nokia N8 vine şi cu navigaţie Ovi Maps, oferită gratis, pentru 70 de ţări din întreaga lume. Sistemul de operare utilizat de N8 este Symbian 3, care a suferit, conform producătorului, mai multe îmbunătăţiri, printre care suport pentru gesturi ? multi touch, flick scrolling şi pinch-zoom. N8 mai oferă o serie de ecrane de start personalizabile, care pot fi încărcate cu diverse aplicaţii.

Antena3.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close