Antena 3 CNN High Tech Cât de performante vor fi telefoanele mobile în 2023. Inovații pregătite de producători

Cât de performante vor fi telefoanele mobile în 2023. Inovații pregătite de producători

În prezent, inovațiile din sfera tehnologiei au atins performanțe fabuloase, iar pasionații acestei lumi trebuie să se aștepte, anul viitor, la noi trenduri privind telefoanele mobile.

Cât de performante vor fi telefoanele mobile în 2023. Inovații pregătite de producători
Sursa foto: getty images; emilm
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Dec 2022   •   11:54

Invitat în emisiunea 24IT, Călin Clej, directorul Honor România și Bulgaria, a vorbit atât despre funcțiile atractive pe care le-au prezentat telefoanele mobile în 2022, cât și despre inovațiile care ne vor surprinde în anul următor.

"Anul acesta, partea de fotografie și videografie a reprezentat principalul teritoriu al inovațiilor. De asemenea, o altă noutate a fost reprezentată de viteza de încărcare a bateriei", a spus Călin Clej.

Totodată, specialistul a vorbit despre cel mai premiat telefon la Mobile World Congress Barcelona-2022, fiind vorba despre HONOR Magic 4 PRO.

"Este un telefon care a adus, ca inovație globală, în primul trimestru al anului 2022, prima filmare din lume, în 10 biți Log 4K. Prin urmare, calitatea video este pretabilă la a fi difuzată inclusiv într-un cinematograf", a mai adăugat directorul HONOR.

În plus, Călin Clej afirmă că protecția datelor a reprezentat o altă caracteristică importantă, fiind o funcție care va prezenta o îmbunătățire considerabilă anul viitor, astfel încât telefoanele să poată garanta securitatea și protecția datelor înregistrate.

"Anul viitor, HONOR va veni cu inovații superioare față de ceea ce a lansat anul acesta. O altă inovație pe care o vom aduce în România este reprezentată de telefoanele cu baterii care rezistă mai mult în timp", a încheiat specialistul.

×
Subiecte în articol: telefoane mobile inovatie
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close